изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:20 EEST
ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ    
 Дата: 2005-08-08 @ 11:38 EEST

На 07.08.2005 г. около 21.00 ч. в гр.Добрич, след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ при РДВР Добрич, е установен и задържан 29-годишен жител на гр. Добрич Димитрин Кръстев. 

         Същият е заподозрян в това, че в следобедните часове на 06.08.2005 г. е отвел в жилището си в гр. Добрич 8-годишно момиче от същия град, където след като е осъществил полов контакт с малолетното дете, го умъртвил. Поставил го в чувал и укрил в избено помещение на СУ “Г. Раковски” - гр.Добрич.

        

Работата по изясняване на обстоятелствата около престъпното деяние продължава и в момента. Трупът е изпратен в Съдебна медицина - гр.Добрич за аутопсия. Образувано е следствено дело, съобщиха от РДВР.

В емисията ни от 21.00 ч. очаквайте пълни подробности по случая.

СНИМКА >>>

 

Полицията в Добрич задържа убиеца на 8-годишното момиченце

8 август 2005 | 15:25
Агенция "Фокус"



София. 29-годишният мъж, заподозрян за убийството на 8-годишното момиченце в Добрич, който беше заловен от полицаите от РДВР – Добрич само ден след извършване на тежкото престъпление, е направил пълни самопризнания. И в момента продължават процесуално-следствените действия по случая, образувано е следствено дело. Информацията за заловения извършител на тежкото криминално престъпление потвърди пред Агенция “Фокус” главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов. Той изказа благодарност на колегите си за бързите и професионални действия по този изключително неприятен инцидент и изрази надежда, че виновният ще получи максимално бърза осъдителна присъда.
Тежкото криминално престъпление бе разкрито от полицаите от Добрич ден след извършването му. След подаден в събота сигнал за изчезналото дете в І РПУ – Добрич, и проведеното незабавно оперативно издирване, снощи около 21 часа е задържан и вероятният извършител - 29-годишен жител на Добрич с инициали Д. Д. По време на разпита, мъжът е разказал, че в следобедните часове в събота подмамил играещото недалече от дома му дете с обещание, че ще й даде бонбони и ще й подари плюшени играчки. Момичето последвало непознатия в апартамента му в бл. 19, където било насилено, а после и умъртвено. Авторът на зверското деяние направил безуспешен опит да покрие следите от извършеното и укрил тялото в чувал, който отнесъл в избено помещение на близкото спортно училище. Мъжът е признал пред следователите извършеното и е посочил доброволно мястото, където е изхвърлил тялото.
Ген. Борисов изказа съболезнования на семейството и близките на убитото дете.

Ред и сигурност

Сексуалният маниак се гаврил жестоко с детето, бил го и го удушил. След това го хвърлил в мазето на Спортното училище. Роднините на момиченцето искат смъртно наказание за убиеца Димитрин Кръстев



 

Зверско убийство на дете потресе Добрич вчера. 8-годишната Севда Юлиянова Маринова /с турско име Зейнеб/ е открита в неделя вечерта мъртва в мазе в сградата на Спортното училище. Задържаният за убийството 29-годишен мъж се казва Димитрин Кръстев, научи НДТ от неофициални източници. Убиецът се е гаврил с детето, изнасилил го е, бил го е жестоко и го е удушил. Момиченцето е зверски обезобразено, цялото в синини, с избити зъби. Според някои, убиецът има психични отклонения.

В официалната информация от РДВР се казва, че извършителят е задържан на 7 август около 21 ч. в Добрич, след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ. От полицията съобщиха, че мъжът е на 29 години и е с инициали Д.Д. Той е заподозрян в това, че в следобедните часове на 6 август е отвел в жилището си  8-годишно момиче, където след като е осъществил полов контакт с малолетната, я е умъртвил. Поставил е тялото в чувал и го е скрил в избено помещение на спортното училище "Г.Раковски". Работата по изясняване на обстоятелствата около престъплението продължава. Трупът е изпратен в Съдебна медицина за аутопсия. Образувано е следствено дело.

Момиченцето е от ромски произход и живее по ул. "Кокиче", която се намира в непосредствена близост до спортното училище. Севда всеки ден играела с кукли в двора на училището. Нейните родители - 38-годишната Галя Симеонова и  41-годишният Юлиян Маринов, са съсипани от скръб. Според запознати, вчера целия ден бащата е бил на успокоителни. Когато екип на НДТ посети роднините на Севда, баща й стискаше в ръцете си две по-малки деца - сякаш, за да ги предпази, и ридаеше. Семейството има още три деца - Алки /4/, Сонгюл /3/ и по-голямо - 16-годишно момиче.

8-годишната Севда била в неизвестност от събота на обяд. Хората от квартала коментираха, че в района на спортното училище често се навъртал мъж с психични отклонения - може би, клошар. Според някои, той се казва Сашо и първоначално също е бил задържан, но след това освободен. Мъж, който в събота по обяд си пасял козата в района, видял, че до момичето се приближил мъж и го заговорил. Хора от ромската махала разказаха, че той си говорил с детето около половин-един час и сигурно тогава го е уговарял да тръгне с него. Козарят видял това, но помислил, че това е бащата на детето. Агенция "Фокус" съобщи, че мъжът обещал на момичето бонбони и плюшени играчки. По информация на НДТ, след това Севда е видяна да върви към блок 19 в ж.к. "Дружба". Мъжът вървял на около два метра пред нея. Той закарал детето в апартамента си, където се е гаврил и е изнасилвал момиченцето. Ромите казаха, че съседи чули викове. В кошче за боклук в апартамента са намерени гащичките на детето, чехлите му, играчки. Имало и използван презерватив. Върху леглото е открит окървавен чаршаф, който е бил изпран - вероятно, за да се прикрият следите, но петната личали. В жилището имало и порносписания. Изродът сложил детето в чувал и го хвърлил през прозореца в мазе в сградата на Спортното училище. Там, според директорката на училището Стефка Караянева, се намира пералнята на детска градина 18.

"Търсихме детето в цялата област" - казаха роднини на момичето. Цялата махала била вдигната на крак заедно с полицията. Когато търсили момичето, за последно роднини на Севда чули викове - вероятно от двора на училището, около полунощ в събота срещу неделя. Ехото обаче ги заблудило и те хукнали да търсят детето към околните блокове.  Според тях, не е вярно, че Димитрин е психично болен. "Как може психично болен човек да се досети да използва презерватив" - негодуваха ромите. "Страхувам се да пусна децата си на училище" - казаха съседи на почерненото семейство. - "Страх ме и е да не ги отвлекат. Сигурна съм, че вече от цялата махала никое дете няма да ходи на училище от страх, защото се минава през двора на спортното училище". Самата Севда не ходела на училище, защото семейството е бедно. "Беше много кротичко дете. Играеше в двора на училището" - казаха ромите. От роднините за последно я видял чичо й - около 11.30 ч. в събота. Севда купила яйца на съседка от квартала. Ромите искат най-тежката присъда за убиеца - смърт. "Няма значение дали сме роми. Утре може, не дай Боже, и на българско дете да се случи това".

Около 50 души - роднини и съседи на Севда, се бяха събрали вчера около обяд пред сградата на Съдебна медицина и чакаха да приключи аутопсията и да им предадат тялото на момиченцето. Когато изкараха трупа на детето, лелята на 8-годишната Севда започна неистово да ридае и почти припадна. "Оставете ме да говоря" - викаше тя на служител на полицията, върху когото ромите разярено се нахвърлиха, искайки информация за жестокото убийство. "Как може да посегне на дете. Та то не е нито жена, нито дори девойка. То е дете" - ридаеше лелята.

Димитрин Кръстев живеел сам в апартамента в бл. 19 на ж.к. "Дружба", научи НДТ. Родителите му живеели на село. Според съседи, мъжът бил сексманиак. По цяла нощ гледал порнофилми. Разпродал си мебелите за забавления с магистрални проститутки, които водел в жилището си. Съседи често нощем чували стенания да се носят от апартамента. Според неофициална информация, Димитрин е женен и има малко момиченце, но жена му го напуснала. Доскоро работел, но го изгонили заради кражби. Сега по цял ден бездействал.

Агенция "Фокус" съобщи още, че 29-годишният мъж е направил пълни самопризнания за извършеното зверско убийство. Информацията е потвърдена от главния секретар на МВР ген.лейт. Бойко Борисов. Той е изказал благодарност на колегите си за бързите и професионални действия  и е изразил надежда, че виновният ще получи максимално бърза осъдителна присъда.

Вчера роднините и съседите на убитото дете почетоха паметта му с мълчаливо бдение. Ромите носеха на реверите си снимката на 8-годишната Севда, на която тя е усмихната. Следобед момиченцето бе погребано. НДТ

 

ИЗВЪРШЕНО ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ДОБРИЧ: ОТВЛЕЧЕНО Е, ИЗНАСИЛЕНО И УБИТО 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ

 


Сходни връзки

ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ
Автор: Anonymous да 2005-08-09 @ 12:05 EEST

Предавам изкренните си съболезнования на родителите на детето.А този изрод заслужава да бъде наказан по същия начин чрез изтезание.

ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ
Автор: Anonymous да 2005-08-10 @ 22:19 EEST

Надявам се убиецът изрод да си получи заслуженото! Oтнемането на човешки живот е престъпление, за което не можем и не бива да си затваряме очите, още повече, когато става дума за дете. Моите съболезнования до родителите на момиченцето.

ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ
Автор: Anonymous да 2005-08-14 @ 13:05 EEST
Ami taka stava sled kato eksportirahte stotizi kurvi ot Dobrish za Evropa.Horata niamat kakvo da shukat na evtinia i eto do kade se stiga.No takiva skotove imache i pri Jivkovo vreme.Vav Varnenskia lejaha minimum 3-4-a za iznasilvane na deza.Kakto razbrah ot tiah ideiata za ubiistvoto idvala sled iznasilvaneto ot panikata,she deteto chte govori i chte badat razkriti.Biah nadziratel i mi razkazvaha mnogo nechta,no nai-strachno beche vesherta pri izpalnenie na smartnite im prisadi...Edin nach sagrajdanin gi izpalniavache i mi e razkazval mnogo raboti.Ottogava daje i na takiva ne jelaia smartna prisada.Nakazanieto s dojivotnia zatvor im e dostatashno.
ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ
Автор: Anonymous да 2005-08-18 @ 11:31 EEST

Nikoe dete(nezavisimo ot cveta na kojata) ne zaslujava nqkoi(bil toi lud ili ne) da mu pri4ini podobno ne6to. Prosto umyt mi ne go pobira - samo kato si pomislq 4e jivotyt na malkata e bil nai-brutalno otnet o6te predi da e zapo4nal istinski....Izrod e tvyrde meka duma!!!!!

ИЗРОД ИЗНАСИЛИ И УБИ 8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ
Автор: Anonymous да 2005-08-23 @ 12:33 EEST
Трябва да се върне крумовото законодателство.Ако се знае , че това е последното плътско нещо , което ще може да извърши с органа си и след това ще го загуби (органа), мно-о-о-ого би си помислил дали да го извърши.Същото се отнася и за убиеца на Радка Даскалова.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди