изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:41 EET
Вчерашният 24-часов арест на Златко-Баретата ще се удължи с три дни    
Ред и сигурностДоведеният вчера около 17.00 ч. в Столичното следствие Златомир Иванов-Златко Баретата най-вероятно ще остане там още 72 часа с прокурорско разпореждане, което се очаква да бъде издаден днес. Това съобщиха в сряда от “Майор Векилски”

Баретата бе задържан при влизане в страната през ГКПП “Калотина” по подозрение в контрабанда на стоки в големи размери чрез документи с невярно съдържание и в данъчни престъпления. Обвинението бе повдигнато след обиск преди няколко дни на фирма "Лабекс", в която съдружник е фирмата на Златомир Иванов - "Голд груп". Тогава бяха задържани трима души, сред които и упавителят на “Лабекс” Любомир Любомиров.

Следователи смятат, че е твърде възможно прокурорите, работещи по случая, да поискат и постоянна мярка "задържане под стража", която съдът да разгледа тези дни.

Трима следователи от столичното следствие работят по случая със Златомир Иванов и обиските на негови офиси, които бяха извършени преди дни.

Златомир Иванов е един от собствениците на компанията за сигурност и охрана "Аркус сигурност" и бивш шеф на “Аполо и Болкан”. Официално участва в над 30 фирми за охранителна дейност, търговия с петролни, химически и фармацевтични продукти, собственик е на бинга и игрални зали. Според фирмените регистри Златомир Иванов фигурира като собственик в ЗК “Аполо и болкан”, ЗД “Средец”, фирмите “Интел груп”, “Рапас”, “Електра”, “Зес”, “Ямас импорт експорт”, “Алекс 95”, “Булит кид” и казино “Елит”.

По време на управлението на Иван Костов Баретата е подозиран за трафик на жени и контрабандни канали за крадени автомобили.

Златко Баретата е представян като един от шестимата наркобарони у нас, воюващ с убития преди десетина дни Антон Милтенов-Клюна за наследения след смъртта на Константин Димитров-Самоковеца през 2003 г. пазар. http://mediapool.bg

 


Сходни връзки

Вчерашният 24-часов арест на Златко-Баретата ще се удължи с три дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди