изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:59 EET
УКРАИНСКИ РОТВАЙЛЕР - ПОБЕДИТЕЛ В КИНОЛОЖКАТА ИЗЛОЖБА В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноНад 140 кучета от четири държави събра в града ни международната киноложка проява

Ротвайлер от украинския град Одеса спечели купата \"Best in show\" на Международната киноложка изложба в Добрич. Четириногият красавец е европейски шампион за тази година. Сред участниците имаше и много други титуловани кучета, печелили купи в различни международни изложби. Киноложката проява се проведе за четвърти пореден път на Хиподрума в Добрич и бе посветена на празника на града ни. Организатори бяха Българската републиканска федерация по кинология /БРФК/ и киноложкото дружество \"Канис\" в Добрич. След официалното откриване към гостите и журито бе отправен нетрадиционен поздрав от един от собствениците на кучета, участващи в изложбата. Служител на добричката фирма \"4+3-Петър Касъров\", облечен като овчар, ги почерпи с пита, козе сирене и бъклица с ракия. Той бе придружаван от представителя на породата българско овчарско куче Иса - сестра на миналогодишната победителка в тази порода.
Участие в международната проява взеха над 140 кучета от четири държави - България, Сърбия, Украйна и Русия. Те бяха оценявани от съдии от България и Сърбия. Гост на изложбата бе президентът на БРФК Камен Литов. В рамките на проявата се проведе и конкурс за кучета от български породи, в който участваха около 50 четириноги. Представени бяха овчарски кучета, ловен барак и гонче.
По време на международната изложба бяха определени победителите в 10 породни групи. Първенците се състезаваха за купата \"Best in show\". Проведоха се и конкурси за породна двойка, за младо куче до 1,6 години, за най-добро младо куче от българска порода, за ветерани.

СНИМКИ

 


Сходни връзки

УКРАИНСКИ РОТВАЙЛЕР - ПОБЕДИТЕЛ В КИНОЛОЖКАТА ИЗЛОЖБА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди