изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:57 EET
"Позвънете новини", Варна: Разбиха 2 студия за порнография    
Ред и сигурност

Варна. Варненски полицаи и техни колеги от дирекцията в София разкриха две студия за излъчване на порносцени директно в интернет, съобщиха вчера от РДВР. В акцията срещу разпространителите на порнография по интернет е участвала и районна прокуратура.



Фирмите, извършващи престъпленията от този род са прикривали дейността си зад рекламата на агенции за набиране на фотомодели. Засечени са повече от 20 момичета и момчета, които са работили в студията, а двамата собственици, са задържани за 24 часа. При аналогични арести през март
организаторите на студията бяха пуснати веднага.
Едната от фирмите е набирала непълнолетни и пълнолетни момичета с уговорката, че ще участват в шоу програми. Като начало на кандидатите е била правена фотосесия и са били изготвяни порнографски материали, които били пускани по интернет. За момичетата е било организирано и участие в програми на стриптийз барове във Варна.
Втората фирма е излъчвала на живо по интернет чрез чат-линии. От там наемали жени по обяви, които позирали голи и изпълнявали сексуалните желания на клиентите си пред камерата. По информация от позиралите момичета, чужденците заплащали между 6 и 8 щатски долара на минута, от които актрисите взимали процент. Студиото работило непрекъснато, като моделите били на смени. Тяхната задача била да задоволяват еротичните фантазии на клиентите си, като според полицаи се стигало до сексуални сцени и изпълнение на перверзни желания пред камерата.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

"Позвънете новини", Варна: Разбиха 2 студия за порнография | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди