изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:12 EEST
Убиха маникюристка с 5 куршума, убиецът й се гръмна    
Ред и сигурност Милена Добрева Господинова е 25-годишната жена, застреляна по обяд в козметично студио Галатея на бул. Хаджи Димитър в Сливен. Простреляна е пет пъти в главата и тялото с пистолет.

Господинова е била проститутка, работеща в България и чужбина, съобщи Фокус. Според запознати откритият прострелян в главата мъж е 35-годишният Йордан Ганчев Стефанов. Той е сутеньор, известен е на полицията. Двамата са били сгодени, но после жената отказала да се омъжи за него. Една от версиите е, че в основата на убийството вероятно е лична драма. Незабавно след извършването на убийството полицията е започнала да го издирва, защото са знаели, че двамата са близки. Открили са го на паркинг, малко по-нагоре от козметичния салон. Йордан Стефанов беше откаран в болницата, където впоследствие почина. Когато забелязал, че полицаите го преследват, той се е прострелял с пистолет, открит от полицията в колата. Куршумът е минал през черепа и е счупил лявото стъкло.
Снимка БГНЕС

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Убиха маникюристка с 5 куршума, убиецът й се гръмна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди