изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:55 EEST
Цеца Величкович ослепи българското издание на Плейбой    
ЛюбопитноСръбската турбо-фолк икона Цеца Величкович (позната и с фамилията на убития си съпруг - Ражнятович) разкрива тайни в новия брой на Плейбой за невероятната си съдба, която я превърна в легенда в родната й Сърбия, a не само.


Певицата разказва в рубриката „20 въпроса“ за сексуалното си съзряване, живота си с командира и виден националист Аркан, както и за престоя си в сръбския затвор.

Интервюто е направено специално за сръбското издание на Плейбой и предоставено на нашето издание. Откровенията на Цеца са придружени с няколко спиращи дъха фотоси.

Звездата на корицата на ноемврийския брой на Плейбой е най-добре представилата се блондинка в конкурса Playmate България 2005 – класираната на трето място Доли Димитрова.

Втората голяма сесия в ноемврийския брой е на друга блондинка – чаровната Деница Стоянова, която се класира четвърта на тазгодишния Playmate of the Year.

Чуждестранната фотосесия в Плейбой #44 е на холивудската сексбомба Диора Беърд, позната и от изявата си в актуалната комедия “Ловци на шаферки”.

Голямото Плейбой интервю с шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев.

Новият брой излиза в увеличен обем от 148 страници, а като приложение към него е добавено „горещ“ бонус – специално DVD. Едночасовият видеоматериал съдържа еротични клипове с 12-те финалистки от конкурса Плеймейт, плюс репортаж от самото шоу в центъра на София през юли, както и кратък филм за заснемането на фотосесиите в курорта Русалка.

Ослепителната Цеца пали страсти в Плейбой заедно със звездата от корицата Доли Димитрова и другата българска красавица на броя - Деница Стоянова. Снимки: Васил Къркеланов, Плейбой


 


Сходни връзки

Цеца Величкович ослепи българското издание на Плейбой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди