изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:56 EET
Най-добрите клубове в света    
Любопитно

Юрий Синьовски  siniovski@start.bg

Какво прави един клуб страхотен? Интериорът, музиката и хората, естествено. Хиляди дискотеки по цял свят привличат милиони клубисти със страхотни партита, но малко от тях гарантират наистина незабравими усещания. Ето кои са десетте най-горещи места за забавление на планетата, класирани от сайта www.askmen.com.



10. La Boom

Канкун, Мексико

Невероятната атмосфера, страхотната музика и горещите танцьорки със сигурност ще ви дадат много повече от това, което очаквате. Клубът печели точки с уникалното шоу “Утре ще съжаляваш за това, което направи снощи”, което събира меломани от всички краища на страната. Дори и да сте изпили твърде много текила на плажа, винаги ще намерите сили да посрещнете слънчевия изгрев в La Boom.

9. Groove Jet

Маями, САЩ

Маями, който е синоним на денонощен купон, привлича търсачи на силни усещания от Ню Йорк до Канада. Всяка вечер в Groove Jet е тематична и затова – уникална. Клубът изобщо не е голям, но пък притежава отлична акустика и неповторима атмосфера, които гарантират запомнящи се вечери и сутрини.

8. Bboss

Хонконг, Китай

Най-шумното и щуро място в града, което привлича знаменитости не само от Китай, но и съседните азиатски държави. Персоналът, който наброява 1 000 души, се придвижва из клуба с ... ролкови кънки! Това е мястото, където ще угодят на всеки ваш каприз, ще обърнат внимание на всяко ваше желание. Веднъж влезли в Bboss, със сигурност ще се върнете отново.

7. Scorpions

Иос, Гърция

Най-фамозният клуб в Гърция може да ви накара да забравите всичко друго и да се посветите само на купона. Всъщност, целият остров Иос е предназначен за грешници – туристите търсещи спокойни уикенди не са добре дошли тук. Страхотен плюс на Scorpions е фактът, че винаги можеш да изпълзиш на плажа, да “презаредиш” и отново да се са гмурнеш във вихъра на невъздържания купон.

6. C2K

Лас Вегас, САЩ

Никога не знаеш какво да очакваш във Вегас. С2К е перфектна комбинация, уникално място, туристи и местни величия, разпилени между три етажа. Клубът, разположен в елегантния The Venetian Hotel, предлага множество суши и цигарени барове и частни сепарета. Мястото привлича с уникално денс шоу и редовни изпълнения на живо.

5. Crobar

Чикаго, САЩ

“Домът” на едни от най-добрите световни диджеи, едно наистина невероятно място за парти. Тук е записан и миксиран последният албум на легендата Карл Кокс. Комбинацията от страхотен интериор и убийствен саунд с право го прави един от финалистите в тази класация

4. Garden of Eden

Лос Анджелис, САЩ

Когато един клуб се казва така, напълно естествено е да очаквате от него нещо наистина невероятно. Garden of Eden е уникално място с внушителен интериор и множество барове и тераси. Тълпата е съставена предимно от актьори и звезди, които са гаранция за страхотно парти.

3. Twilo

Ню Йорк, САЩ

Твърде малко клубове в САЩ можеха да се мерят с Twilo, който редовно приютяваше големите световни диджеи. Едно от най-лудите места за купонясване в САЩ затвори врати само преди няколко месеца.

2. Gatecrasher

Шефилд, Англия

Доскоро английският град бе познат единствено с факта, че е родно място на легендарните “Деф Лепард”. Днес – колкото и странно да ви изглежда – англичаните могат да се похвалят с един от най-добрите клубове в света. В Gatecrasher се вихрят култови диджеи, а купоните са наистина незабравими. Клубът вече се е превърнал в еталон, определящ как точно трябва да изглежда нощният живот в Англия.

1. Privilege Club

Ибиса, Испания

Най-голямата дискотека в света привлича с уникална атмосфера, впечатляващ интериор от метал и стъкло, терасовидни градини с палми, невероятни светлинни ефекти, невероятен саунд и хиляди заредени с енергия клубисти!

Триетажната дискотека има обща площ 6 500 кв. м., а дансингът събира 10 000 души! Privilege Club е и единствената дискотека в света, която притежава вътрешен басейн.

В трите самостоятелно обособени музикални зони се слуша всичко – от funky breakbeat до trance и techno. Напълно естествено е тук да срещнете живите легенди Sasha, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Carl Cox, Tiesto

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Най-добрите клубове в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди