изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:43 EEST
РЕЖИСЬОР ПРОДАВА СПЕРМАТА СИ ЗА 1 МЛН. ДОЛАРА    
ЛюбопитноПротиворечивият режисьор, актьор, продуцент, оператор, музикант, писател и дизайнер Винсент Гало продава спермата си срещу сумата от един милион долара. Желаещите дами, които искат да имат дете от господин Гало, могат да си закупят семенната му течност от търговския сайт на звездата VGMerchandise.com.

Там, освен семенна течност, те могат да намерят и всичко свързано с личността на Гало, като саундтраците от филмите му, произведени върху винил, на цени между 150 и 500 долара, негови якета за около 2000 всяко и списания с негов автограф за скромната сума от 100 долара.
Освен че продава спермата си за такава огромна сума, Винсент Гало ("Добри момчета", "Аризонска мечта") има и няколко изисквания. Цената е само за оплождане по метода ин-витро. За натурално оплождане има допълнителна цена от 500 хиляди долара. Дамите са задължени да пращат своя снимка. В случай, че допаднат на режисьора, таксата за натурално оплождане може и да отпадне.
Предпочитани клиентки са по-светли дами. Ако клиентката докаже, че е с естествена  руса коса и сини очи , получава отстъпка от 50 хиляди долара. Специална отстъпка ще ползват и всички, които докажат, че са роднини на немски войници с типични арийски черти, участвали в една от двете Световни войни. Гало предупреждава, че може да откаже да даде генетичния си код на хора с по-тъмна кожа, защото не смята, че комбинацията между неговите и техните черти ще е успешна.
Винсент Гало гарантира, че организмът му е чист от наркотици и алкохол, както и че не страда от никакви болести. Освен това, донорът гарантира, че 100% детето ще усвои поне едно от десетките му качества, като интелигентност, талант, красота и отлични спортни умения. Освен човек на изкуството, Гало е печелил и награди в спортове като бейзбол, хокей, футбол, има достигнато професионално ниво на състезател по мотоциклетизъм.
През първите 30 дни от промоцията има намаление 50 хиляди долара, но за момента не е ясно дали има желаещи дами. Към генетичното наследство обаче, не се прибавя фамилията Гало. Майките ще трябва да изберат други фамилии за децата си, ако искат да забременеят от звездата. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

РЕЖИСЬОР ПРОДАВА СПЕРМАТА СИ ЗА 1 МЛН. ДОЛАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди