изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:14 EET
СГС отказа да ”респектира” Баретата за 20 ловни патрона    
НовиниСофийският градски съд наложи на Златомир Иванов, известен като Златко Баретата, най-леката мярка за неотклонение - подписка.

С решението си магистратите отмениха определението на Районния съд отпреди десетина дни, с което му бе наложена парична гаранция от 2000 лева. Златко Баретата (вляво на снимката) е обвинен за притежание на 20 патрона и беше заловен в рамките на масовата полицейска акция "Респект". Днес съдът реши, че не може да се направи обосновано предположение за наличието на извършено престъпление, както и че Златко Баретата е негов извършител. Съдът трябва да се включи в операция "Респект" като спазва сроковете за работа по делата, каза междувременно министърът на правосъдието Георги Петканов. Според него работата на инспекторите към министерството може да се подобри, но без намеса в работата на съдиите, а "само като следят за спазването на законността".
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

СГС отказа да ”респектира” Баретата за 20 ловни патрона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди