изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:21 EEST
Владимир Жириновски рекламира сладолед    
Любопитно

Един от най-скандалните руски политици Владимир Жириновски, не пропуска да прибави допълнителна екзотика към своя имидж. Той се зае с рекламата на сладолед, който трябва да стане, според него, не само любим, но и eмблематичен за руските деца.



 

В саморекламата си националистът Владимир Жириновски не се доверява на никого. Човекът-партия е автор и изпълнител на най-големите политически скандали в Русия. Най-често това са сбивания в Държавната дума – с негови колеги или колежки. Той представи на руската публика италианската порнозвезда и депутат от парламента Чичолина. Жириновски произвежда водка със собственото си име. Пусна също диск под название “Истински полковник”, който възхвалява неговите качества на мъж и пълководец. Той дори предложи президентите да се избират според размера на мъжките им достойнства. Нашите презервативи са по-грозни, но по-сигурни, успокоява Жириновски руската публика.

Екстремалният политик не пропуска нито едно зрелищно или политическо шоу. Рекламата на детски сладолед е неговата най-нова амбиция. “В Америка или на Запад даже не могат да си помислят да продават сладолед с портретите на Ширак, Меркел, Блеър или Буш. Защото децата няма да го купуват, ще се изплашат”, каза Жириновски.

Сред първите купувачи на новия сладолед ще бъдат вероятно и двамата му внуци – близнаци, които в бъдеще ще попълнят редовете на наследствената и ръководена от дядото Либерално-демократическа партия. Тя, също като детския сладолед, е емблематична и за по-кратко се нарича партията на Жириновски.

http://news.bnt.bg
 


Сходни връзки

Владимир Жириновски рекламира сладолед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди