изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:13 EEST
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"    
Ред и сигурност

  \"Някой страхува ли се от Вас?\". Този въпрос вчера добрички журналисти зададоха на скандалния бизнесмен Панайот Кехайов. Без да се колебае, той отговори: \"Прокурорите\".



Окръжните магистрати вчера заседаваха по мярката за неотклонение \"Задържане под стража\" на Панайот Кехайов. Те трябваше да потвърдят, променят или отхвърлят решението на колегите си от Районния съд. Съдебният състав уважи молбата на скандалния бизнесмен делото да се гледа след три дни, тъй като неговият защитник бе внесъл молба, че се оттегля от жалбата за промяна на мярката. Адвокат Ж. Желев не бе в съдебната зала, а магистратите отложиха процеса за четвъртък, като тогава Кехайов трябва да каже дали жалбата остава, или не. 11-и ден вече той е зад решетките.

Вчера Темида потвърди мярката \"Задържане под стража\" на 23-годишния Явор Василев Андреев, който е обвинен в кражба. Деянието е извършено в условията на опасен рецидив, а Явор е осъждан 4 пъти гласи криминалното му досие. Неговият защитник заяви, че адвокатите от Добрички регион не получават материали от досъдебното производство, което затруднява защитата. Журналистите пък бяха затруднени да научат за какво точно Явор Андреев ще остане зад решетките. НДТ

ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ

\"Гранат ойл\", която е една от фирмите на Панайот Кехайов, е наела с решение на Общинския съвет общежитие по ул. \"Калиакра\", собственост на общината. Договорът е бил сключен за период от две години и половина, като през периода наемателят е бил длъжен да извършва стопанисване, управление на общинската собственост и да направи инвестиции в размер на 120 хил. лв. във вид на строително-ремонтни дейности.

 След изтичане на договора, с двустранен протокол той е прекратен през април 2003 г. През периода, в който \"Гранат ойл\" е стопанисвала общежитието, е направена минимална инвестиция и поради неспазване клаузите на договора, кметството е завело дело, което е спечелило, научи още НДТ. Общината има изпълнителен лист от 12.10.2004 г., по силата на който фирмата е длъжна да й изплати 108 355.50 лв. загуби от увреждане на недвижима собственост, в едно със законната лихва от 6.08.2003 г. до окончателното й изплащане, както и да заплати други 1978.80 лв. за пропуснати ползи за периода от 1.07.2003 г. до 5.08.2003 г. заедно с лихвите, предвидени по закон. Тъй като длъжникът не е предприел никакви действия, по-късно - на 25.10.2004 г., кметството завежда изпълнително дело за събиране на сумите, което все още не е приключило. НДТ

 

 НДТ ПРИПОМНЯ: 7.12.2005

СПИСЪЦИТЕ НА КЕХАЙОВ - ПОД ПРОКУРОРСКА ОХРАНА

Полицейски чадър пазел 4 години бардака на скандалния добрички бизнесмен Панайот Кехайов. Фирми на съпругата на арестувания Нина се занимавали с детективска и охранителна дейност

Дневниците с имената на над сто проститутки и стотици клиенти на разбития публичен дом на Панайот Кехайов в Добрич от вчера са в Окръжна прокуратура, разбра НДТ. Както вече ви информирахме, в дневника \"Кехайов\" фигурират и някои по-известни персони от Добрич, както и \"закъсали\" клиенти от чужбина. Срещу всяко име фигурира дата, час на секс-услугата и платена сума. Не е изключено някои по-близки до П. Кехайов имена да са спестени. Немалко имена на ченгета и дори полицейски началници на по-ниски нива са вътре в списъците, съобщи наш източник. Тетрадките са без номерирани страници и заради опасения, че заинтересовани хора могат да откъснат част от листите, дневниците от полицията вече са в сейфа на  прокуратурата. НДТ научи част от имената на ченгетата, ползвали безплатно услугите на бардака, но заради следственото дело, засега ги запазваме в тайна. Едно от ченгетата е уволнено преди няколко дни, разкри източник на вестника. 

Панайот Кехайов бе арестуван в петък - при масирана полицейска акция в двете общежития на бившия Медицински институт, стопанисвани от него. Районният съд в Добрич му наложи най-тежката мярка \"Задържане под стража\". Обвинен е в това, че предоставял помещения за правене на секс и знаел за това. Десетки момичета, сред които и непълнолетни, работели в бардака. Стотици са ползвали услугите им. Открити са снимки, на които имало хард-порно. Фотосите били ужасяващи. Кехайов може да получи затвор от 10 до 20 години, ако бъде признат за виновен, както и глоба от 100 000 до 200 000 лева.

Публичният дом е действал безпроблемно от началото на 2001 година. През есента на същата година новоназначеният главен секретар на МВР Бойко Борисов лично ръководи акция в студентското общежитие, при която бяха конфискувани наркотици и лекарства. По случая бе образувано следствено дело. До момента Кехайов не е осъден по това дело. Кехайов е предоставил десетина луксозно обзаведени и оборудвани стаи от Студентското общежитие. За този период през бардака са преминали стотици проститутки, сред тях и непълнолетни. Имало и гастрольорки от Полша и Украйна. Родните любовчийки Кехайов набирал както от всички градове на Североизточна България, така и от вътрешността на страната. Момичета от бардака твърдели, че Кехайов лично се е грижел за облеклото им.

За постоянните клиенти на бардака тарифата била с отстъпка - 10 лева, за инцидентни посещения - 15 лева. Сред постоянната клиентела са бизнесмени от Добрич, ченгета и шофьори на ТИР-ове. Таксиметрови шофьори разказват, че често били пращани до бардака да доставят проститутка на адрес на клиент, но Кехайов категорично забранявал на момичетата си да напускат публичния дом. Всички секс-услуги трябвало да се извършват в общежитието. Малко преди да бъде арестуван, Панайот Кехайов, в бардака пристигнала внушителна група шофьори на ТИР-ове от Полша. Като видели обаче предлаганата стока, всички масово напуснали и отказали да се любят.

Четири години над този бардак е имало полицейски чадър, благодарение на който Кехайов е действал безпроблемно, разкри източник на НДТ, запознат отлично с разследването. Операцията в петък е била ефективна, защото са били взети строги мерки да не изтече от никъде информация и кръгът на запознатите е бил ограничен до минимум. Всички досегашни проверки на полицията през тези четири години не са давали очаквания от обществото резултат. 

На 15 декември във Варна е насрочено заседанието по делото за обявяване в несъстоятелност на една от фирмите на Кехайов - \"Елора\", заради данъчни задължения от половин милион лева. Друга от фирмите му \"Гранат ойл\" пък дължи 450 хиляди лева. По конфискуваните дневници разследващите ще проверяват колко от събраните пари от секс-услугите са декларирани като доходи в ТДД - Добрич.

НДТ провери в системата на daxy.com и се натъкна на любопитна информация. 53-годишният Панайот Кехайов има дялово участие в две фирми - в \"Гранат ойл\" - 51 %, а в \"Агромаш\" - 25%. Със същото дялово участие в \"Агромаш\" /фирма за търговия на едро с трактори, машини и инвентар за селското стопанство и части за тях/ са и Димитър Василев Димитров, Валентин Владимиров Атанасов и Игор Анатолиевич Кузнецов.

Димитър Димитров участва в още 4 фирми, като една от тях е \"Добрич-груп\". Там притежава 8 %, колкото и Диян Дяков, Сашо Колев, Стойчо Меджеделиев и Григор Алексиев. 60 % държи Ясен  Пенчев. Дейността на фирмата е търговия на едро.

\"Гранат ойл\" развива търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Панайот Кехайов има 51 %, Нина Кехайова - 20 %, Илияна Тодорова - 19 %, Яна Неджибова - 10 %. Според системата на \"Дакси\", съпругата Нина Кехайова има еднолична власт във фирмите \"Идалфа 95\" и \"Нина Кехайова - Идалфа\", които се занимават с детективска и охранителна дейност.    

От два дни над 200 обитатели в общежитията на Кехайов са без ток. Енергото им дръпна шалтера заради задължения в размер на 36 хиляди лева, жалва се един от потърпевшите и изясни, че всички наематели коректно плащали всеки месец наемите, парите за ток, вода и кабелна телевизия на \"боса си\" Кехайов. НДТ

 

 НДТ ПРИПОМНЯ: 6.12.2005

ВАЖНИ ХОРА ОТ ДОБРИЧ БИЛИ КЛИЕНТИ НА БАРДАКА НА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ

Районният съд наложи най-тежката мярка \"Задържане под стража\" на скандално известния добрички бизнесмен Панайот Кехайов, който е обвинен в това, че предоставял помещения за правене на секс и знаел за това. Десетки момичета, сред които и непълнолетни, работели в бардака. Стотици са ползвали услугите им. Открити са снимки, на които имало хард порно. Фотосите потресли тези, които се натъкнали на тях. Кехайов може да получи затвор от 10 до 20 години, ако бъде признат за виновен, както и глоба от 100 000 до 200 000 лева

ВИП-персони на Добрич са правили секс с проститутките, които били в бардака на арестувания в петък Панайот Кехайов, разкри източник от прокуратурата. Присъстващите на обиска останали потресени от намерените хард порно-снимки в стаите за платена любов. Публичният дом е действал безпроблемно от началото на 2001 година. За това свидетелстват черно на бяло близо 10 тетрадки, в които надлежно е вписано името на посетителя, датата и часа, както и платената цена. Панайот Кехайов е предоставил десетина стаи от Студентското общежитие на бившия Медицински колеж в Добрич. За разлика от останалите помещения, където наемателите живеят в непоносима мизерия, секс-стаите били луксозно обзаведени и снабдени с всички любовни атрибути, включително и презервативи. Порно-снимките, които служили за каталог на клиентелата пък, разкривали прелестите и майсторлъка на проститутките. Според източник на НДТ, за този период през бардака са се завъртели стотици проститутки, сред тях и няколко непълнолетни. Имало и гастрольорки от Полша и Украйна. За постоянните клиенти тарифата е с отстъпка - 10 лева, за инцидентни посещения - 15 лева. В момента добричкият елит се тресе от страх, защото имената им фигурират в конфискуваните тетрадки. За да останат инкогнито посещенията на големците от останалите обитатели на общежитията, се използвали разни трикове. Общежитието е с блиндирани врати и камера. Хора от квартала си обясняват внезапното спиране на тока с факта, че важните клиенти трябва да останат скрити от хорските очи и да не бъдат запечатани от камерите. Най-често внезапно за няколко минути бил спиран токът, докато важната личност се вмъкне в бардака.

\"Целият град знае това нещо от много години  насам, но всички си кротуват. Не вярваме, че ще бъде осъден, защото винаги се е ползвал с протекциите на големи хора\" - заявиха живущите в квартала, където е общежитието на Кехайов. Те споделиха още, че често в публичния дом се стигало до бой на проститутки.

\"От събраните доказателства се вижда, че Панайот Кехайов от началото на 2001 година до датата на задържането му - 2 декември 2005 година, е знаел какво се извършва в неговото общежитие. Задържането даде възможност да се спре дейността, която се е развивала там\" - заяви прокурорът по случая. Защитата на П. Кехайов - адвокат Живко Желев, каза че неговото задържане поставя пред угроза материалните му интереси. \"Забележете как е задържан. Извикан е на справка в полицията, задържат го и правят акция. Искаме справедлив наказателен процес и ще съдействаме за разкриване на обективната истина\" - каза защитата на задържания.

\"До момента на задържането не знаех за това обвинение. Изненадан съм, че съм обвинен в такива неща, които никога през живота си не бих си и помислил да правя. Нямам намерение да бягам от отговорност и винаги съм се отзовавал, когато са ме викали в полицията. Затова смятам, че не трябва да се налага най-строгата мярка\" - каза печално известният бизнесмен, който разреши на репортерите да го снимат. 

Панайот Кехайов е осъждан през 1967 година от Хасковски окръжен съд за шпионаж в полза на Турция. Той е роден в Ямбол, но преди известно време се преселил да живее в Добрич. За пръв път името на 53-годишния бизнесмен нашумя преди три години, когато без разрешението на БТК разкри частна телефонна централа и започна да продава телефонни услуги. Кехайов е осъждан за измама, за кражба, за управление на автомобил след употреба на алкохол. В момента има три висящи дела. Първото е НОХД № 1135 от 2004 година за нанасяне на две средни телесни повреди. Бизнесменът, заедно със съучастник, хвърлил як бой на двама младежи в бившето студентско общежитие по ул. \"Калиакра\", което от години държи под наем. Инцидентът се разиграл на 21.01.2003 г. Тогава потърпевшите дошли на гости при техни познати и възникнал скандал. Кехайов удрял с бейзболна бухалка едното момче, което тогава било на 20 години. Жертвата е освидетелствана от съдебен лекар - има разкъсване на лявата тъпанчева мембрана на ухото и намаление на слуха. След това Кехайов хукнал на последния етаж при второто момче, като държал бейзболната бухалка. Вратата на стаята била заключена и той я разбил с крак. С бухалката нанесъл побой на младежа. Пукнал му лява лакетна кост. В стаята нахълтал и съучастникът в саморазправата - Иван Иванов. Той скочил с двата крака върху главата на жертвата и предизвикал контузия на мозъка. Законът предвижда до 5 години затвор, посочва прокурор. По този случай в момента Панайот Кехайов е под парична гаранция от 2000 лева.

\"Биеше ме в мазата, неговият бодигард ме налагаше с ритници по цялото тяло\". Така започва показанията си 23-годишният кръгъл сирак и инвалид Калоян Валентинов Николов от Добрич. Думите му са срещу скандално известния в града Панайот Кехайов. Покъртителните признания са направени на 4 юни 2003 година. С тях започва разплитане на една от най-крупните измами с прехвърляне на закъсали и задлъжнели към държавата фирми. Драмата на младежа, който е без пикочен мехур, става още по-жестока, когато от \"Социални грижи\" в Добрич му отказват помощи, защото се води собственик на две фирми - ЕТ \"Ашкобек - Калоян Николов\" и \"Елора\" ЕООД. Те са с дългове към хазната за стотици хиляди лева. Фирмите са му прехвърлени, според подписаните показания на Калоян, от Панайот Кехайов. Сиракът намерил работа и подслон при бизнесмена след излизане от приюта.

Много пъти данъчните служители на Добрич са хващали участието на Кехайов в ДДС-схеми. За жалост, тогава не бяха предприети съответните действия така, че той да понесе полагащото му се наказание. През периода 2000-2002 година Кехайов продаде добричките си фирми \"Елора\" и \"Гранат ойл\" на Калоян Валентинов, който в момента е в Шумен. 

По официални данни, срещу Кехайов има следствено дело за наркотици № 61 от 2003 година. Може да получи присъда от 10 до 15 години и глоба от 100 000 до 200 000 лева. И по този случай е под гаранция в размер на 2000 лева. Санкциониран е, че преди години зареждал общинската болница с фалшив мазут вместо с нафта. Това е нанесло съществени щети на котел и инсталации на лечебното заведение, а съдът му налага само 550 лева глоба.

През септември 2000 г. управителят на добричката фирма “Елора\" Панайот Кехайов сключва договор с БТК да монтира в хотела си в града телефонна централа. Тъй като възможностите на централата са значително по-големи от необходимите за хотела вътрешни телефонни постове, Кехайов решава на своя глава да телефонизира и съседите си. Новината за това бързо привлича при бизнесмена хората от квартала, някои от които са чакали за телефони още от 60-те години. За частната телефонна централа се чакало само 6 часа. Срещу 160 лева, част от които отиват за кабели, 82 семейства се сдобиват с телефонна връзка. За закупуването на телефонната станция и необходимите кабели за абонати в квартала Кехайов твърди, че е похарчил около 18 000 лева. Той поема и задължението да поддържа в изправност телефонната мрежа до абонатите си, като условието е включените в неговата телефонна станция да плащат по 7, а не по 6 стотинки за импулс, колкото е тарифата на БТК. РДВР сигнализира на Държавната комисия по далекосъобщения, която през март 2001 г. извършва проверка. Проверката установява, че добричкият бизнесмен П. Кехайов е предоставял телефонни услуги с учрежденска АТЦ на частни абонати и е извършвал далекосъобщителна дейност без лиценз. Монополът на БТК върху телекомуникационните услуги по закон е в сила до края на 2002 г. На 8 март 2001 г. телефонната станция на Панайот Кехайов е изключена от системата на БТК. Резултатът е, че 82-те семейства са отрязани от благото на цивилизацията, каквото е телефонът.

Панайот Кехайов обявява, че след телефонната централа ще пусне и дизелова електроцентрала. Бизнесменът щял да вложи в новия проект 200 000 долара.

През март 2002 година П. Кехайов се оказва пазител на конфискувани митнически стоки. Съдия-изпълнител и полиция разбили помещения, стопанисвани от него, за да въведат във владение новия собственик на 100-те декара терен и сгради в квартал „Рилци“. През октомври 2000 г. фирма „Техностройинженеринг“ - след сделка за държавния имот, се сдобива с изпълнителен лист за владение. Кехайов обаче е изкаран от имота едва през 2002 г., разказа адвокатът на ощетената фирма. При влизането на полицаите в една от сградите (бивш професионално-учебен център - ПУЦ) са открити помещения, съмнително оборудвани за спални, казва адвокатът. В склад, на който Кехайов сложил собствена табела „Митница“, униформените открили автомобили, текстил и дрехи, конфискувани от Митница - Добрич.

Тепърва ще се изясняват имената на проститутките, както и кой от висшестоящите управници на Добрич е толерирал толкова години скандалния Кехайов. На 12 декември от 13.30 часа Добричкият окръжен съд ще гледа жалбата на Кехайов да бъде пуснат от ареста. НДТ

 


Сходни връзки

КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН" | 16 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВАЖНИ ХОРА ОТ ДОБРИЧ БИЛИ КЛИЕНТИ НА БАРДАКА НА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2005-12-06 @ 07:48 EET
Обзалагам се,че присъдата (ако изобщо има такава) ще е не повече от 6 месеца,и то условно...
Нагледахме се на такива процеси !
СПИСЪЦИТЕ НА КЕХАЙОВ - ПОД ПРОКУРОРСКА ОХРАНА
Автор: Anonymous да 2005-12-07 @ 06:33 EET
Zashto ne im poblikuvate imenata na tezi taka narecheni VIP personi,da vidim koi sa tezi koito tolkova sa zakasali che jenite im da se vzemat malko v ratse
СПИСЪЦИТЕ НА КЕХАЙОВ - ПОД ПРОКУРОРСКА ОХРАНА
Автор: Anonymous да 2005-12-07 @ 08:47 EET

истинската новина тук е -кой си е затварял очите за всичко това в такъв малък град.кой се е възползвал от услугите им от управата (естествено без да си плащат).така че пишете за истинската новина.това което пишете ние отдавна знаем

СПИСЪЦИТЕ НА КЕХАЙОВ - ПОД ПРОКУРОРСКА ОХРАНА
Автор: Anonymous да 2005-12-07 @ 11:04 EET

Да бе, 1000 имена, хиляда разводни дела - кой печели, тези, които са го вкарали в ареста

ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-12-09 @ 15:25 EET
За кокошка няма прошка, обаче за такива като тоя тип закон не важи, ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ!!!!!!
ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-12-09 @ 15:32 EET

Панайт Кехайв е зад решетките, а 200 души в двата блока стопанисвани от него - намиращи се на ул.Калиакра №54 бл.3 и бл.4 стоят вече 3 дена без ток.

Неприятностите на живущите семейста започват още миналия понеделник, когато внезапно и без никакво предупраждение енергоснабдяване спира тока в 9 сутринта на двата блока.
Причината според тях е че Фирма \"Гранат оил\", представяна от П.Кехайов дължи огромна сума пари за ток от септември насам.
Следват жалби и протести на живущите от двата блока до прокуратурата и полицията. В резултат на това токът е пуснат след два дена т.е в Сряда вечерта - официално, защото неофициално и по неизвестни причини токът е пуснат във вторник вечерта и е спрян в късния следобед на следващия ден.
Внезапната проверка, и цялостният обиск на трите блока (1,3,4) и арестуването на П.Кехайов обаче явно е накарало енергоснабдяване да спре отново тока на двата блока в понеделник 05.12.2005 година.
Междувременно се оказва, че двете общежития имат нов собственик, който не може да влезе във владение, защото имат спорове с П.Кехайов.
На събрание организирано от новия собственик на блоковете след спирането на тока в понеделник същия е уверил живущите, че ще направи всичко възможно да пусне тока на живущите, но уви още няма резултат.
Живущите от двата блока написват собственоръчно жалби адресирани до районна прокуратура гр.Добрич, но поради липса на дежурен прокур, до 17 часа те са размотавани от районата прокуратура до окръжната. Най-накрая жалбите са приети от окръжния прокурор, но ще се разглеждат по каналния ред.
- \"Какво ще правим\"
- \"Ние сме си платили сметките та Кехайов\"
- \"Как да си измия и изкъпя детето\"
- \"Вчера потърсихме съдействието на \"Радио Добруджа, но дори и новината не съобщиха\"
- \"До кага ще си играят с нашите съдби\"
Питаха живущите там.
- \"Днес е Никулден, нека да и преседне на госпожа Милушева от Енергоснабдяване\".
Шефа е арестуван и енергото си прави каквото иска - поясниха живущи.
Миналия месец варненския окръжен съд с търговско дело № 991 от 2005 година е назначил временен синдик на фирма\" Гранат оил\". На 15.12.2005 година ще се състои дело, в което ще се вземе решение за обявяване на дружеството в несъстоятелност.
През пролетта на тази година фирмата е спечелила таен конкурс и в момента стопанисва Студенткско общежитие бл.1 намиращо се на същата улица в близост до другите две. Студентското общежитие бл.1 е собственост на \"Медицински университет\" - гр.Варна. Там Кехайов прави ремонти и настанява хора по всички етажи където е отремонтирано.
- \"Предполагаме, че нашите пари са отишли в Студентското общежитие\" - казват живущи от другите два блока.
Те заплашват ако не им се пусне тока да застанат вечерта на линията на вечерният влак за София и да извикат телевизията за да им обърне някой внимание.
- \" къде бяха досега енергото, защо са чакали толкова дълго за да изключат тока\"
Живеещите в двата блока са на ръба на гражданско неподчинение. Положението в тези блокове, ще се влоши защото времето застудява, а вътре има много малки деца, бебета и възрастни хора.Отоплението в блока става изцяло на електричество, тъй като в блока комини няма.
Температурите в помещенията вечер падат до 12-15 градуса.
- \"Дано някой в този град и в тази държава се сети за нас\"
- \"Дано хората от които зависи решаването на проблема се сетят,че и те имат или са имали малки деца някога\" - възмущават се хората живеещи там.
Ако не пуснат тока положението ще стане бедствено.
Ще трябва да се сезира дори гражданска защита.


Автор: perfect
 

ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-12-10 @ 13:20 EET
Така,както има потърпевши от панайот кехайов,така има и десетки потърпевши от христо жорж калинков,но някои прокурори, следователи и съдии го покриват,така ще покрият и кехайов,като имам предвид кой е наблюдаващия прокурор...за съжаление...
ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-12-10 @ 16:35 EET
Koi e prokurora?
ВАЖНИ ХОРА ОТ ДОБРИЧ БИЛИ КЛИЕНТИ НА БАРДАКА НА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2005-12-28 @ 06:19 EET
като не гласувате за атака така ще е тоз гозния дето е на снимката смешник кой го е търпял толкова ако ми падне в ръчичките точно за 2 минути ше е без гръбнак писнами от подкупни полицайчета атака да живее атака
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2005-12-30 @ 01:03 EET
Chte se opravi dr.Kehaiov,toi e nujen shovek,ne se trevojete za nego.V Dobrish shudesa ne stavat...
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2005-12-31 @ 12:47 EET

    Ако не беше Кехаьов,някой друг шеше да бъде-работа като

всяка друга работа.Демокрацията изисква всеки да работи

и то ЗДРАВО ЕЙЙЙ.

    Във първите броеве на 24-часа,Петьо Блъков беше писал-

в тази държава ни бизнес,ни проституция.

КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2005-12-31 @ 13:27 EET
V DEMOKRAZIATA SVODNIZI I SUTENIORI SA V PANDELITE NORMALNO.
ФИРМА НА КЕХАЙОВ Е ДЛЪЖНИК И НА ОБЩИНА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-01-04 @ 21:24 EET
Vnukat na diado petar kalinkov obisha li da si piiva alkoholez?Ili godinite v Komsomola ubiha tova jelanie?
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2006-01-04 @ 21:42 EET
Kato go gledam kak e obleshen,ne mislia,she mnogo e prokopsal.Toi e LIZE PODSTAVENO,nichto poveshe,efimerni istorii.Da se nadiavame,she chte kaje na kogo e daval suhoto ot transfera ot grada do Amsterdam i Germania na desiatki momisheta ot Dobrish,niakoi ot koito sigurno se vodiat v MVR i dnes kato izsheznali?No dali chte kaje?Ot prokurori ne go e strah,no ot drugite go e strah,sigurno.
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2006-01-06 @ 09:56 EET
А бе хора,вие не разбрахте ли,че със задържането му кехайов бе спасен,иначе краят му щеше да е като на чората...А защо са го търпели до сега - ами ново правителство,нормално е старите играчи да работят за новите,а ако не искат ще сложат други на тяхното място... 
КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"
Автор: Anonymous да 2006-11-01 @ 21:46 EET
еми какво да ви кай  не мислиа ц'

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди