изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:07 EEST
Хю Хефнър: „Плейбой помогна повече на жените, отколкото на мъжете    
Любопитно Собственикът на Плейбой Хю Хефнър сподели, че списанието му е помогнало повече на жените, отколкото на жените. Издателят на мъжката библия смята, че списанието му е помогнало на жените да се отърсят от предразсъдъците и да станат по-освободени.


„Преди 20 години Плейбой беше приемано като шовинистично издание. Днес зайчето е символ на женската сексуална енергия, приет от самите жените“, казва Хю, основал списанието си през 1953.

„Чувствам постигнатото от мен като благословия, защото винаги съм смятал, че сексуалната революция не е само за мъжете“, казва още той пред британски сайт.

Най-много спечелиха именно жените, защото през вековете те е трябвало да живеят този нереален живот, в който да спазват измислени морални норми, обяснява Хефнър.

„Мъжете винаги са можели да правят каквото поискат, а жените не. Цялото религиозно наследство за лошите и добрите момичета, за първородния грях, са изключително несправедливо.

За това смятам, че сексуалното освобождаване върви ръка за ръка с женската еманципация“, завършва интервюто Хю Хефнър.  http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Хю Хефнър: „Плейбой помогна повече на жените, отколкото на мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди