изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:35 EEST
С ВКУС НА КАКАО    
ЛюбопитноВеднъж в годината сладкарството встъпва в брак с висшата мода, а връх в този съюз заема Негово величество шоколадът. Дизайнери и сладкари се надпреварват в пресъздаването на чувствената красота и екстравагантните модели, които показват, и които без всякакво двусмислие могат да се нарекат апетитни, смята руското електронно издание за мода и стил Superstyle.ru. И тази година в Ню Йорк се проведе модно шоколадово шоу, на което можеха да се видят тоалети и аксесоари с вкус... на какао.
Животът на вкусните модели, разбира се, е кратък, но затова пък - звезден и блестящ.

За шоуто шоколадовите дрехи се съхраняват и превозват в хладилници, където се държат до последния момент.
Обикновено за основа на роклите, шапките и чантичките се използва копринен плат. И както винаги, Изтокът е първи. Вмъкнали се в "шоколадовия жанр" не много отдавана, югоизточните дизайнери оставиха далеч зад себе си и нюйоркските, и парижките моделиери.
Шоколадови пера, гривни, бикини от млечен шоколад, пърхащи над роклята шоколадови птички и също такива панделки, "пристегнали" чорапите, демонстрирани в Пекин, поразиха въображението и на най-изкушените от този вид мода, отбелязва Supersytle.ru.
Разбира се, на годишното шоколадово шоу в Ню Йорк има и други произведения на изкуството от каковата вкусотия като картини и скулптури, но няма нищо по-впечатляващо и развихрящо фантазиите от разтапящите се шоколадови тоалети по телата на манекенките. netinfo.bg/НДТ
 


Сходни връзки

С ВКУС НА КАКАО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди