изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:04 EEST
ФРЕНСКО СПИСАНИЕ ПОДАРЯВА ВИБРАТОРИ НА ЧИТАТЕЛКИТЕ СИ    
ЛюбопитноВ стремежа си да привлекат все повече читатели, вестниците и списанията измислят какви ли не трикове. Някои подаряват чанти и козметични чантички, други - филми на DVD, но революционер в начинанието определено е френското списание за жени „Жалуз" (Ревност).

Издателите на списанието са сложили като подарък към всеки брой вибратор. Празничният брой се казва „Положителни вибрации 2006" и може да се купи със или без подарък, като цената е съответно 3 и 4 евро.
„Една трета от тиража ни, около 50 000 екземпляра, са с подарък. Така даваме възможност на читателките ни и на дистрибуторите да изберат сами дали да се възползват от празничната оферта, или не" - обяснява Оливие Жунжер, главен редактор на списанието.
По настояване на Националното сдружение на разпространителите на печатни издания, новогодишният брой на списание „Ревност" е в непрозрачна опаковка, на която е упоменато, че списанието не може да се продава на лица под 18 години.
В редакционния коментар на списанието екипът на „Ревност" пожелава на читателките си само положителни вибрации през новата година и представя на вниманието им новата модна колекция пролет-лято 2006, която ще ги накара да се „разтреперят от глава до пети", както и топ 7 на най-разтърсващите мъже в момента. „Секс-играчките излязоха „на светло" и искахме да се съобразим с новите тенденции" - обяснява Жунжер. Модната компания Rykiel ежегодно представя вибратори, превърнати в произведения на изкуството. Изкусителният артикул вече се предлага в най-известната верига магазини във Франция Галери Лафайет, както и в каталози за продажба по интернет. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ФРЕНСКО СПИСАНИЕ ПОДАРЯВА ВИБРАТОРИ НА ЧИТАТЕЛКИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди