изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:40 EEST
Смъртна присъда заплашва музикант заради секс с мaлолетни    
По света61-годишният певец Гари Глитър може да получи смъртна присъда, ако започващото срещу него дело протече по най-лошия възможен начин. Той ще бъде изправен пред виетнамски съд по обвинение в блудство с две момичета на 11 и 12 години. 61-годишният певец Гари Глитър може да получи смъртна присъда, ако започващото срещу него дело протече по най-лошия възможен начин. Той ще бъде изправен пред виетнамски съд по обвинение в блудство с две момичета на 11 и 12 години.

Глем-рокерът бе арестуван миналия месец във Виетнам, а делото му ще започне в началото на януари или февруари.

За да предпази клиента си от тежките обвинения, адвокатът на певеца се споразумя със семействата на двете момичета за известни парични обезщетения от порядъка на 5-10 хиляди долара. В края на краищата обаче всяко семейство получи по около 2 хиляди долара.

Срещу сумите, родителите на двете деца подписаха декларации, че няма да повдигат обвинения срещу музиканта. Ако бъде обвинен в изнасилване на малолетни, Глитър може да получи дори смъртна присъда. Възрастта, под която сексът във Виетнам е подсъден, е 16 години.

През 1999 Глитър бе задържан от полицията във Великобритания заради притежание на снимки с детско порно. Тогава той бе осъден на 4 месеца затвор, а веднага щом излежа присъдата си, музикантът напусна страната и замина за Камбоджа.

Активисти обаче се възпротивиха на присъствието му в страната и той бе изгонен с мотива, че е нежелан заради сескуалните си навици.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Смъртна присъда заплашва музикант заради секс с мaлолетни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди