изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:44 EEST
Скандал “визи срещу секс” разтърси Лондон    
По светаМястото е един от най-натоварените имиграционни центрове - Лунар Хаус в южната част на столицата. За практиката да се дават визи срещу секс услуги на в. \"Сън\" разказал възмутен бивш служител. Вътрешното министерство обеща разследване.

Корумпираните служители вкарвали хубавките кандидатки за виза в леглото си. Грозните експедирали в родината, а снимките им окачвали във вътрешна стая за смях на персонала. От имигрантките най-добре се котирали бразилките - достатъчно било момичето да се усмихне и да се наведе над бюрото, за да получи, например, двойно по-дълго разрешение за престой от свой сънародник със същото досие.

Подборът започвал още на вратата - хубавиците влизали веднага, грозниците чакали с часове. Царяло и пълно безхаберие относно задължителните проверки на данните.

В Лунар Хаус годишно се обработват над 300 молби за визи. Авторът на сигнала, Антъни Памнани, е работил там 4 години. Напуснал, когато шефовете наредили да се пускат по-малко пришълци от Индия и повече от Източна Европа. http://news.bnt.bg

 


Сходни връзки

Скандал “визи срещу секс” разтърси Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди