изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:43 EET
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН    
Новини Похитителите искат откуп от 550 000 евро. Полицията претърсва Добрич и други места денонощно. Най-вероятно, сенчести бизнес интереси са причината

 

Между 20.00 и 21.00 ч. в събота /Ивановден/ е бил отвлечен синът на богат бизнесмен от Добрич от неизвестни засега три лица, научи НДТ. До редакционното приключване на броя нямаше официална информация по случая от полицията. Целият наличен състав на РДВР е на крак от събота и всички полицаи претърсват основно града денонощно, научи още НДТ. Похитителите искали откуп от 550 хиляди евро, се говори още из града.

25-годишният Иван Иванов бил отвлечен точно на Ивановден, пред очите на приятелката му Петя.

Точно на този ден по това време в Добрич бе министърът на вътрешните работи Румен Петков, който заедно с шефа на дирекция "Полиция" ген. Валентин Петров присъства на годишния анализ на РДВР.

НДТ разбра, че Иван има магазин за луксозно санитарно оборудване в Добрич. Затворил магазина и заедно с приятелката си потеглили с БМВ-то към семейната къща. Точно пред гаража върху тях се нахвърлили няколко маскирани мъже. Нападнали момичето, наритали го и го захвърлили. Върху главата на младежа нахлузили качулка, хвърлили мобилния му телефон в двора на съседната къща, а него натикали насила в автомобил със зацапани номера. Точно по това време родителите на Иван били в Дубай на почивка.

Бащата на отвлечения младеж е Йордан Иванов, известен в Добрич като Данчо Поничката. Собственик е на ЕТ "Ани - И" ООД. Фирмата му е регистрирана в Плевен. Дейността му е основно в месопреработвателната промишленост. Има и няколко борси за хранителни продукти. В момента строи пет луксозни вили в местността "Иканталъка" край морето. Няколко пъти личният му "Мерцедес", клас Е, бил краден, припомниха криминалисти.

Няколко версии се спрягат в Добрич за мотивите за отвличането - от месарския бизнес на бащата, до  намесата на сина в чужди бизнесинтереси.  НДТ

**************************************

ИНЪТ НА ПОНИЧКАТА БИЛ ОТВЛЕЧЕН ЗАРАДИ ОТМЪЩЕНИЕ КЪМ БАЩАТА

Дата:  2006-01-19 @ 20:11 EET

Отмъщение към бащата е в основата на отвличането на 25-годишния Иван Иванов от Добрич, съобщиха за НДТ източници, добре запознати със случая. Миналата година бизнесменът Йордан Иванов, известен като Данчо Поничката, се явил на търг за хотел в наш балкански град.


 Преди наддаването яки момчета го посъветвали да не участва в търга. Поничката не се съобразил с предупреждението и започнал да наддава. При първоначална тръжна цена от половин милион, добричкият бизнесмен дал близо милион лева за хотела и го спечелил.

Вече 12-и ден синът му Иван е отвлечен и е в неизвестност. Младежът бе похитен между 20 и 21 ч. на Ивановден. Според първоначална неофициална информация, похитителите искали откуп от 550 хиляди евро. Миналата седмица в Добрич плъзна слух, че сумата за откупа е намалена на 200 000 евро. Бабата и дядото на момчето изказаха предположение, че внукът им е отвлечен от конкуренти в бизнеса му.

Районната прокуратура в Добрич е образувала наказателно производство срещу неизвестен извършител. НДТ

**************************************

ДО 200 000 ЕВРО ПАДНАЛ ОТКУПЪТ ЗА ОТВЛЕЧЕНИЯ ИВАН ИВАНОВ?

 

Откупът, искан за отвлечения на 7 януари 25-годишен добричлия Иван Иванов, е намален, научи НДТ от улицата. По непотвърдена информация, "цената" паднала от 550 000 евро на сума, която била между 200 000 и 300 000 евро.

НДТ припомня, че 25-годишният Иван Иванов бе отвлечен на 7 януари вечерта, същата вечер на посещение в Добрич бе министърът на вътрешните работи Румен Петков. Той е син на бизнесмена Йордан Иванов, известен с прякора Данчо Поничката.

От органите на сигурността засега отказват информации за медиите под претекст, че мълчанието им е в интерес на провеждащото се разследване  и освобождаването на отвлечения младеж. Най-вероятно, това дава възможности за плъзналите различни слухове в областния град относно отвличането. Припомняме, че след инцидента дядото и бабата на И. Иванов изразиха съмнения, че похитителите са от Варна, където фирмата на бащата Й. Иванов е започнала бързо да развива бизнеса си.

НДТ

 

***********************************

МАГАЗИНЪТ НА ОТВЛЕЧЕНИЯ ИВАН ИВАНОВ Е ЗАТВОРЕН

Магазинът за фаянс на отвлечения в събота 25-годишен добричлия Иван Иванов от няколко дни е затворен, научи НДТ.
Търговският обект се намира до сградата на Националния осигурителен институт в Добрич. Според съседи, магазинът не е отварян от няколко дни. Преди те често виждали Иван Иванов да спира отпред с автомобила си "Ауди" заедно с приятелката си.
От полицията все още не е подадена никаква информация по случая. Припомняме, че в Иван Иванов е бил отвлечен в събота вечерта. Говори се, че похитителите искали от 550 хиляди евро.

**************************************

"НАПАДАТЕЛИТЕ НА ВНУКА МИ НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ОТ ВАРНА"

Така смята бабата на 25-годишния Иван Иванов, отвлечен навръх именния си ден в Добрич пред дома му и за когото похитителите искат откуп от 550 000 евро. Отвличането стане в момента на посещението на вътрешния министър Румен Петков в Добрич

Отвлеченият на Ивановден 25-годишен син на богат бизнесмен от Добрич Иван Иванов все още не е открит. Похитителите му искат откуп от 550 000 евро. "Нападателите на внука ми най-вероятно са от Варна", каза през сълзи вчера дядото на отвлечения младеж Иван Иванов - старши. Той и съпругата му Тодорка Димитрова не спираха да плачат за внука си. "Притеснени сме, че става въпрос за толкова много пари. Имам 5-6 хиляди лева за старини, готов съм обаче да ги дам на нападателите", каза дядо Иван. За последно той се чул с внука си по обед на Ивановден, за да си честитят празника. Възрастният човек се извинил, че в момента е в село Топола и не може да присъства лично на имения ден на внука си. Че е отвлечен, 71-годишните старци научили по телевизията. Сякаш в душата ми бръкнаха, не може да повярва още баба Тодорка. Тя припомни, че наскоро Иван-младши започнал да внася фаянс от Китай и направил два магазина в Добрич и във Варна. Тези, които са го отвлекли, сигурно са от Варна, пак повтори старецът.

25-годишният Иван завършил ТМСС през 1998 година, специалност "оператор по месопроизводство", за да се подготви за семейния бизнес. По-късно завършил и Свободния университет във Варна. Баща му, Йордан Иванов, известен с прозвището Данчо Поничката, има фирма за преработване на месо ЕТ "Ани-И" ООД. Иван е много кротко и добро момче, казва за него дядо му. Поддържал тригодишна връзка с приятелката си Петя, която станала свидетел на отвличането.

Във фаталния ден Иван и Петя се прибирали с кола към дома си вечерта. Младежът слязъл да отвори вратата на гаража. Тогава върху двамата се нахвърлили четирима маскирани мъже. Нахлузили на главата му чувал и го натикали в тяхната кола, чийто номера били зацапани. Петя била сритана и изблъскана на земята, а един от похитителите извадил от чантата й личния мобилен телефон "Нокиа" и го захвърлил в двора на съседната къща. Момичето все пак успяло по някакъв начин да алармира полицията. Всички ченгета в областта са на крак и претърсват основно целия регион. В деня на отвличането родителите на младежа били в чужбина. Същата вечер се прибрали със самолет от Испания. От РДВР-Добрич официална информация няма. Мотивите за отвличането на момчето вероятно са свързани с бизнес интереси, твърдят криминалисти. НДТ

***********************************

Полицията и прокуратурата в Добрич отказват коментар по случая с отвлечения 25-годишен младеж

Полицията и прокуратурата в Добрич все още не дават официална информация по случая с отвлечения 25-годишен Иван Иванов. Началникът на Регионалното звено "Полиция" полк. Йордан Йорданов единствено заяви, че работят по тежко криминално престъпление. Младият мъж беше отвлечен на 7 януари, навръх именния си ден. По непотвърдена информация за него е поискан откуп от 1 милион лева.

Съседи разказаха, че отвличането е станало между 18-18,30 ч. вечерта, когато Иван се е опитвал да прибере автомобила си в гаража. Той бил с приятелката си Петя, когато трими маскирани го нападнали и го отвлекли с друг автомобил. Радостина Сивкова работи в магазина, до който е спряла колата на похитителите. “Спря колата. След това рязкото тръшване на колите и форсирането, когато тръгна. И помислих, че това са хлапешки истории пред блока и това е което чух", каза Радостина Сивкова. Станимир Байчев, който живее наблизо, открил в двора си изхвърления мобилен телефон на отвлечения. "Значи, когато е излязъл мъжът ми отвънка, той вече е бил отвлечен, Ванко. Между осем и девет, него време", казва Марина Байчева, съседка.

Иван Йорданов е син на добрички бизнесмен, който от години е в месарския бранш. Отскоро се захванал и със строителство. Съседите отхвърлят версията момчето да е отвлечено, заради неуредени сметки. "Как ще дължи пари... Те са богати хора, как ще дължи пари, не ми се вярва да дължи пари", каза Марина Байчева, съседка.

От полицията продължават да отказват коментар по случая.

http://news.bnt.bg

***************************************

Отвлечен е син на бизнесмен

Син на бизнесмен от Добрич е отвлечен срещу откуп от 1 милион лева. Това потвърдиха днес от полицията.

Все още няма официално потвърждение от пресцентъра на полицията по случая. В Окръжната следствена служба в Добрич няма образувано предварително производство по случая с отвличането на сина на добричкия бизнесмен Йордан Иванов, съобщи за Би Ти Ви шефа на следствието Атанас Атанасов. От прокуратурата и полицията отказват информация по случая. Началникът на Регионалното звено “Полиция” полковник Йорданов уточни само, че има извършено тежко престъпление и се работи по случая.

Според непотвърдена информация 25-годишният Иван Йорданов е отвлечен на метри от дома си в събота. Иван оставил приятелката си в колата и слязъл да отвори вратите на гаража. Тогава е бил нападнат от трима мъже, които му нахлузили качулка на главата. Похитителите са поискали 1 милион лева откуп от родителите.


http://www.btv.bg

*****************************************

ЕКИП НА НСБОП В ДОБРИЧ

Млад мъж е бил отвлечен на 6 януари вечерта в Добрич, съобщиха от МВР. Съседи на отвлечения в Добрич казаха, че това е синът на известния бизнесмен в града Йордан Иванов - 25-годишния Иван.

Според непотвърдена информация за Иван Иванов е поискан откуп 1 милион лева.

Съседите разказаха, че отвличането е станало между 18.00 - 18.30 ч. вечерта, когато Иван се опитвал да прибере автомобила в гаража на ул. "Александър Кръстев" 11. Той бил с приятелката си
Петя, когато трима маскирани го нападнали и го отвлекли с друг автомобил.

Родителите на Иван по това време са били в чужбина на почивка и се върнали на 7 януари сутринта около 3.00 часа. Съседи разказаха още, че видели очилата и мобилния телефон на младежа в двора на кооперацията.

Специален екип на отдел "Терор" на националната служба "Борба с организираната престъпност" /НСБОП/ е изпратен в Добрич по случая.

Окръжният прокурор на Добрич Георги Коларов отказа коментар. От полицията в Добрич заявиха, че няма да оповестяват информация по случая.

Йордан Иванов е едни от най-крупните бизнесмени в Добрич и притежава месопреработвателни фабрики и борси в града. Иванов, който е известен и като Йордан Поничката, заради търговията му с понички, с която е започнал бизнес възхода си преди години, в момента се занимава и със сериозна строителна дейност по Северното Черноморие, коментират запознати.

Според справка в АПИС, в момента Йордан Иванов е собственик и съсобственик на три фирми – Гран При ООД, Ани-Мес ООД за производство на колбаси и месни продукти и Ани-И ООД.


 

http://www.dnes.bg

*****************************************

Отвлякоха сина на Йордан Поничката! Искат 1 млн. откуп

 

Искат 1 млн. лв. откуп за сина на бизнесмен
Новина за отвличане с искане на откуп от 1 млн. лв. разтресе вчера Добрич. На Ивановден е бил похитен синът на собственика на известната месарска фабрика “Ани” - Йордан Иванов. Бандити издебнали 25-годишния Иван на 10-ина метра от дома му, докато паркирал колата си. Той бил с приятелката си Петя и слязъл да отвори вратата на гаража. Тогава неизвестни прихлупили качулка на главата му, взели мобилния му телефон и го изхвърлили в двора на съседна къща. После напъхали младежа в колата си и отпрашили в неизвестна посока. Момичето веднага звъннало в полицията и служителите на реда пристигнали светкавично. На именния ден на сина си, родителите му Йордан и Ганка били все още в чужбина, където посрещали Нова година. Според близки на семейството, бащата и майката празнували в Дубай. Отвличането е станало след 20 часа. 2 часа преди това от Добрич отпътува вътрешният министър Румен Петков, заради когото имаше засилена полицейска охрана. Махалата, в която е луксозната къща на бизнесмена, е потресена от случилото се. На родителите, след завръщането им, веднага е поискан откуп от 1 млн. лв. Много е неприятно, момчето е кротко и работно, тревожеха се за него съседи. Йордан Иванов е започнал бизнеса си с каравана за понички на пазара и оттогава е известен с прозвището си Поничката. По-късно започва да се занимава с месопреработване, вдига колбасарска фабрика “Ани” и прави борси в Добрич и Варна. Преди няколко години му задигнали мерцедеса и му искали откуп, но бизнесменът не броил парите, а си купил нова кола. В последно време той усилено строял по Северното Черноморие. Вдигнал 5 вили в местността Иканталъка, които продал на богати клиенти за добри пари. От неделя полицията в Добрич е вдигната на крак. Служителите на реда спират коли за проверка, но от бандитите и отвлечения син на бизнесмена няма и следа. От РДВР-Добрич нито потвърдиха, нито отрекоха за инцидента, но нямаше и официална информация.
Валя Георгиева

http://www.pozvanete.bg

 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН | 17 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 09:17 EET

МИСЛЯ ЧЕ ЕДНО ОТВЛИЧАНЕ ВИНАГИ ИМА НЯКАКВА ЦЕЛ.ЗАЩО МЕН НЕ МЕ ОТВЛИЧА НИКОЙ.ЗАЩОТО СИ ЖИВЕЯ НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СЪМ ОТ ОБИКНОВЕННО СЕМЕЙСТВО.ВСЕ ПАК СЪЧУВСТВАМ НА БЛИЗКИТЕ НА МОМЧЕТО.

 

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 19:05 EET
Нищо случайно не е станало. Много интересно е забогатял тоя , Поничката. Но явно не и много честно!
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 19:31 EET

NA TAKIVA TAKA IM SE PADA!!!!!KAKTO TOI E KRAL ,TAKA SEGA KRADAT DETETO MU! 

 

 

 

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-12 @ 10:40 EET
suchuvstvam na semeistvoto i momcheto s cialoto si syrce , gospod da im pomaga i zakrilia molia seee!nikoi ne e zaslujil podobno neshtastie , horata triabva da sa dobri , a ne zavistlivi .Dobyr li si , dobro ti se vryshta!
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-12 @ 11:12 EET
"Добър ли си - добро ти се връща"?...Ами тогава какво им връщат на тия?
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-12 @ 12:58 EET
Mnogoste zlostni be hora! Nito poznavate mom4eto ito ni6to! Tova sie 4isto zavijdane. Zatova BG niama da stane normalna strana! komentari ot tozi vid sa prosto gnusni! Kato si napravil niakoi lev, dai go otkup - e tova li e logikata.
Nikoi ne e zatrahovan to takova ne6to, ta 4e badete malko po- drujelubni!
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-17 @ 20:09 EET

Abe vie ste sbirshtina zavistnici ! Ei takiva sme bulgarite!Govorim i obijdame horata,pluem vyrhu tqh,radvame se na neshtastieto im,a kogoto imame izgoda ot tqh sme im pyrvi priqteli!!!Ako ne suchustvate na horata pone ne pishete prostotii zashtoto osven che pluete na tqh,pluete i na vas samite !!!Mnogo e lesno da govorish taka ama kato ti doide na glavata hich ne ti e smeshno !!!Glupava naciq!!!

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-21 @ 18:11 EET
А чувал ли си за "няма добро дело останало ненаказано"
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-23 @ 09:29 EET
Ти му говориш едно - то си знае неговото! Явно всички в този форум ще се радват ако не открият Иван и чак тогава ще могат да спят спокойно! Засрамете се!
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-26 @ 18:39 EET

awe vie samoza ubiistva i za otvli4aniq li mojete da prikazvate

govorete za ne6to svqsno pisnaha ni tiq ujasi

daite v na6ite surca i maklo liubov i nastroenie ne ni davaite lo6i nadejdi sus tezi ubiistva i otvli4aniq

pojalet ni

molq vi

stelqna gencheva dragoeva grad dobrich za novinite na kanal BTV

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-26 @ 18:51 EET

kak da ne otvlekut to samo za biznesmeni se govori v toq grad pisna mi da vi slu6am kak moje takova ne6to prestanete da grabite ubivate palite i kup drugi nerednosti

kakuv primer davate za va6ite deca kakuv primer avate za decata i vuzrastnite v cqla Bulgariq zasramete se ako ne pred novinite,policiqta ili pred cqla bulgariq to pred decata koito se mu4at kato vi gledat koito mu4at do6i4kite si sus va6ite nerednosti kak treperqt ot strah da izlqzat za6toto zad vseki ugal moje da se krie kakto kazvat malkite slunchica "lo6 batko" ili "lo6 chichko" koito moje da im stori kakvo li ne daite si primer s momi4eto koeto otvlqkoha pred sobstveniq mu vhod,blok daite si primer po novinite samo za tova govorqt moje li da pravite takiva prostotii i ako si mislite 4e s tova 6te stanete po izvestni po pro4uti ili 6te vi davat po televiziqta okay da vi davat no horata da vizapomnqt ne sus lo6o a sus dobro  ZA6TOTO NA CQLA BULGARIQ I PISNA DA SLU6A ZA VAS I VSE OT VAS DA SE PLA6I NA CQLA BULGARIQ I PISNA OT VASSSSS

NE GO PRAVETE ZA NIKOGO OT BULGARIQ NAPRAVETE GO ZA SEBE SI

NE NI MU4ETE POVE4E I NIE IMAME DU6I I NIE SME HORA POSLU6AITE MEN POSLU6AITE SEBE SI POSLU6AITE SURCETO SI POSLU6AITE DU6ATA SI MOLQ VI

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-26 @ 18:53 EET

kak da ne otvlekut to samo za biznesmeni se govori v toq grad pisna mi da vi slu6am kak moje takova ne6to prestanete da grabite ubivate palite i kup drugi nerednosti

kakuv primer davate za va6ite deca kakuv primer avate za decata i vuzrastnite v cqla Bulgariq zasramete se ako ne pred novinite,policiqta ili pred cqla bulgariq to pred decata koito se mu4at kato vi gledat koito mu4at do6i4kite si sus va6ite nerednosti kak treperqt ot strah da izlqzat za6toto zad vseki ugal moje da se krie kakto kazvat malkite slunchica "lo6 batko" ili "lo6 chichko" koito moje da im stori kakvo li ne daite si primer s momi4eto koeto otvlqkoha pred sobstveniq mu vhod,blok daite si primer po novinite samo za tova govorqt moje li da pravite takiva prostotii i ako si mislite 4e s tova 6te stanete po izvestni po pro4uti ili 6te vi davat po televiziqta okay da vi davat no horata da vizapomnqt ne sus lo6o a sus dobro  ZA6TOTO NA CQLA BULGARIQ I PISNA DA SLU6A ZA VAS I VSE OT VAS DA SE PLA6I NA CQLA BULGARIQ I PISNA OT VASSSSS

NE GO PRAVETE ZA NIKOGO OT BULGARIQ NAPRAVETE GO ZA SEBE SI

NE NI MU4ETE POVE4E I NIE IMAME DU6I I NIE SME HORA POSLU6AITE MEN POSLU6AITE SEBE SI POSLU6AITE SURCETO SI POSLU6AITE DU6ATA SI MOLQ VI

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-26 @ 19:15 EET
Това което се е случило е напълно нормално за България!Вече толкова е опростяла че всичко може да се случи!Дори и един там си тъй наречен премиер или незнам си кво не се хваща да наппрай нещо по въпроса!Толкова са прости че нямам думи кви неудачници са!Да се засрамят!Който не е съгласен с моето мнение да си хваща пътя и да заминава при тия идиоти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-01-31 @ 19:38 EET
Не си прав!Никой няма да се радва ако нещо непоправимо стане с момчето, ама тия проповеди защо не ги почетеш на тези, дето правят злини на другите БЕЗ те да са им сторили нещо?!?
В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-02-22 @ 21:37 EET

Znaete li az poznavam priqtelkata na tova mom4e Petq,iskreno i sa4uvstvam na neq i na roditelite mu,dano vsi4ko s tova mom4e da e nared i da bade jivo i zdravo,nikoi ne zaslujava takova ne6tastie...

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2006-10-13 @ 15:35 EEST

Vsichki mnogo znaete da prikazvate ... zavistnici .. mnogo znaete kak i po kakuv nachin sa si izkarvali parite tezi hora ...Vie kato ste mnogo chestni za tva li tunete v mizeriq ... zavisnici ... Tova che stranata ni i upravlenieto ni e zburkano e otdelen vapros.. nadqvam se da go vurnat .... Neznaete kakvo prejivqva semeistvoto im v momenta .. za da govorite taka .. zavistnici !!

В ДОБРИЧ НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН
Автор: Anonymous да 2007-01-26 @ 13:52 EET
Тя тази Петя е толкова глупава, че не може повече.И това ми било човек.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди