изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:09 EEST
Памела Андерсън нападна KFC в защита на измъчвани пиленца    
Новини Сексбомбата Памела Андерсън поде нова акция – този път политическа, срещу веригата за бързо хранене KFC.

Отявлената защитничка за правата на животните подхвана инициатива бюстът на основателя на KFC, полковник Харланд Сандърс, да бъде махнат от законодателното събрание на щата Кентъки.

„Това е монумент на жестокостта към пилетата“, заяви актрисата в изявление разпространено от Американската организация за защита на правата на животните (PETA), чийто член е Андерсън.

„Не стига че по цял свят измират и избиват пиленца заради ужасния грип, а трябва и да бъдат мъчени и затова да има паметник, и то в Конгреса“, възмутена е Памела.

„Полковник Сандърс е бил един от най-уважаваните граждани на щата Кентъки, забележителен предприемач и изключително щедър и отдаден на благотворителността човек, който със сигурност заслужава достойно място в историята на Кентъки“, заяви в отговор на декларацията на Памела, губернаторът на щата Ърни Глечър.

Кръстоносният поход на русокосата изкусителка срещу KFC продължава отдавна. Преди година Памела поде яростна борба със своя образ срещу веригата.

Апетитната й фигура се появи на билбордове в кампания за защита на пилета от насилие. Под образа на бившата плажна спасителка – настояща спасителка на пилета, бяха изписани надписите “Бойкотирайте KFC – Памела Андерсън” и “Живо опечени, с изтръгнати човки, осакатени пилета”.

От KFC тогава коментираха, че атаките на PETA са минали границата и че изопачават истината.

Организацията за защита на животните отдавна е взела на прицел KFC. Преди време от PETA тиражираха в медиите шокиращ видеозапис, в който работници в американска птицеферма, отглеждаща пилета за веригата, се гаврят с пилета.

Материалът показваше потресаващи кадри, в които служителите скубят перата на живите животни, плюят тютюн в техните човки и очи и ритат зверски дори и малките пиленца

ВИЖТЕ ЕРОТИЧНАТА СВАТБА НА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

 


Сходни връзки

Памела Андерсън нападна KFC в защита на измъчвани пиленца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди