изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:10 EEST
Британски депутат се прави на котка в 'Биг брадър'    
Любопитно
  На Острова тръгна петиция за отзоваване на скандалния Джордж Галоуей от парламента


Британският ляв депутат Джордж Галоуей, чието име преди време попадна в списъците с получатели на "петролни бонове" от режима на Саддам Хюсеин, предизвика истинска буря с поведението си в "Биг брадър".

В момента на Острова тече поредното издание на риалити шоуто във варианта му с участието на известни личности (Celebrity Big Brother).

В съботния си брой консервативният таблоид "Сън" помества бланка, с която избирателите могат да поискат отзоваването на 51-годишния Галоуей от парламента заради неподходящото за ранга му поведение.

Негови колеги също го призоваха да подаде оставка, скандализирани от кадрите, на които той мърка и лочи въображаемо мляко от ръцете на 57-годишната актриса Рула Ленска, докато тя репетира за поредната си мисия - как се общува с животните.

Депутатът освен това започва да лази на четири крака, докато "стопанката" го почесва зад ушите, избърсва млякото от мустаците му и го хвали: "Добро котенце".

В нощта на петък, 13-и, в къщата пък празнуваха рожден ден с маскарад, за който парламентаристът се гримира като граф Дракула.

Той бе изключен от управляващата Лейбъристка партия през 2003-та, след като разкритикува премиера Тони Блеър и US президента Буш и ги сравни с вълци.

По-късно обаче бе преизбран от редиците на "Партията на респекта" (RespectCoalition.org) в район, населен с голям брой мюсюлмани, като надделя над опонентите си със своята антивоенна позиция.

Сред съквартирантите му са бившата звезда от сериала "Спасители на плажа" Трейси Бингам, "лошото момче" на баскетбола Денис Родман, актьорът Майкъл Баримор и застаряващият травестит Пит Бърнс, вокалист на групата от 80-те "Dead Or Alive".

У нас Нова телевизия също готви подобен вариант на "Биг брадър", като сред имената, които се спрягат (освен фолкпевици), фигурират светският хроникьор Евгени Минчев, лидерът на "Новото време" Емил Кошлуков и културистът Митьо Крика, който е член на СДС.

http://www.netinfo.bg

 


Сходни връзки

Британски депутат се прави на котка в 'Биг брадър' | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди