изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:32 EET
ДО 200 000 ЕВРО ПАДНАЛ ОТКУПЪТ ЗА ОТВЛЕЧЕНИЯ ИВАН ИВАНОВ?    
НовиниОткупът, искан за отвлечения на 7 януари 25-годишен добричлия Иван Иванов, е намален, научи НДТ от улицата. По непотвърдена информация, "цената" паднала от 550 000 евро на сума, която била между 200 000 и 300 000 евро.

НДТ припомня, че 25-годишният Иван Иванов бе отвлечен на 7 януари вечерта, същата вечер на посещение в Добрич бе министърът на вътрешните работи Румен Петков. Той е син на бизнесмена Йордан Иванов, известен с прякора Данчо Поничката.

От органите на сигурността засега отказват информации за медиите под претекст, че мълчанието им е в интерес на провеждащото се разследване  и освобождаването на отвлечения младеж. Най-вероятно, това дава възможности за плъзналите различни слухове в областния град относно отвличането. Припомняме, че след инцидента дядото и бабата на И. Иванов изразиха съмнения, че похитителите са от Варна, където фирмата на бащата Й. Иванов е започнала бързо да развива бизнеса си.

НДТ

 


Сходни връзки

ДО 200 000 ЕВРО ПАДНАЛ ОТКУПЪТ ЗА ОТВЛЕЧЕНИЯ ИВАН ИВАНОВ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди