изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:50 EET
ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ    
Ред и сигурност поиска вуйчото на Севда. Убиецът Димитрин Кънчев ще трябва да плати кръвнина в размер на 100 000 лева на родителите на момиченцето, което зверски изнасили и уби. Жената, която има дете от  подсъдимия и го е напуснала заради физически и сексуален тормоз, заяви, че той правел дивашки секс. Граждани се питат защо този изверг не трябва да бъде убит, а да живее от данъците им, които биха могли да се дадат на бедни и болни деца   

 

 

 

 

Най-тежкото наказание в България - доживотен затвор без замяна при специален режим постанови Добричкият окръжен съд на 30-годишния Димитрин Кънчев Димитров. Магистратите го признаха за виновен в това, че на 6 август 2005 година изнасилил и убил 8-годишната Севда Юлиянова Маринова /Зейнеб/. Подсъдимият ще трябва да плати на родителите и обезщетение за причинени неимуществени вреди на родителите на момиченцето в размер на 100 000 лева. След като чу присъдата, вуйчото на Севда - Антон Маринов, каза пред медиите, че такива хора като Димитрин и убийците на двете сестрички  от Пазарджик трябва публично да бъдат убити. "Такива хора не трябва да живеят" - категоричен бе той.    

Припомняме ви, че жестокото престъпление стана в късните следобедните часове на 6 август миналата година в Добрич. Димитрин минал покрай спортното училище "Г. С. Раковски" и забелязал, че 8-годишната Севда била на беседката. Там детенцето си играело почти всеки ден. Мъжът я заговорил и й предложил да й даде кукли, които имал в дома си. Детето се съгласило и той я завел в апартамента му в жк "Дружба". Момиченцето поискало да яде, но Димитрин казал, че не разполагал с храна. Влезли в една от стаите, в която имало легло. Той пуснал телевизора и седнал до момиченцето. Показал й играчки, след което Севда поискала да си ходи, защото по това време е трябвало родителите й да минат и да я вземат от беседката. В този момент той сложил детето да лежи по гръб и започнал да я пипа по половите органи. Поискал момиченцето да го хване за члена му. То отказало и се разплакало. Станало и отново поискало да си отиде. Димитрин продължил да я опипва и се надвесил се над нея. Разтворил й краката и започнал да я целува. Сложил краката й на раменете си. С ръка запушил уста й и започнал да осъществява полов акт. По време на съвкуплението детето успяло да измести ръката му и понечило да извика. След това мъжът изнасилил 8-годишното момиченце и анално. Малко по-късно видял, че Зейнеб стои неподвижно и със странно изражение на лицето. Забелязал, че половите органи били изцапани с кръв и фекалии. Измил се в банята и се върнал при детето, което продължило да стои така. Оказало се, че момиченцето било умряло от удушаване с ръце. Димитрин отново се възбудил и продължил да се гаври с тялото на Севда, след което я замъкнал в банята. Измил я и решил да провери дали сърчицето й тупти. Не чул нищо. Отново продължил да блудства с нея. Този път изпитал желание да сложил половия си орган в устата й. Оставил момиченцето да лежи в безжизнен вид. Отишъл до близкия магазин, купил си бира и я изпил. Върнал се, след което сложил тялото в чувал. Преместил трупа в хола и поискал да изнесе тялото, но чул шум във входа. Това сторил в ранните часове на следващия ден. Той излязъл навън и хвърлил трупа в приземно помещение през прозорец. Спокойно и с пълни подробности това разказа в съдебната зала вчера обвиняемият, който призна, че често прибягвал и до услугите на проститутки от околовръстното. Плащал им между 10 и 20 лева.  

Родителите на Севда - Юлиян Маринов и Галя Майсторова, още не могат да прежалят загубата на малкото си момиченце, което вместо сега да стои на чиновете в училище, където трябваше да бъде в първи клас, лежи в гроба. Майката едва сдържаше сълзите си вчера, докато бащата проплака, когато видя убиеца на дъщеря си. От нерви устните му трепереха. Двамата поискаха кръвнина от 100 000 лева, която съдът уважи. "Парите няма да върнат дъщеря ни, но този изрод трябва да получи голямо наказание" - заявиха родителите на Севда. Майката разказа, че в следобедните часове на деня е отишла да вземе момиченцето си от беседката, но не го видяла. "Козарят ми каза, че един човек я взел. Първоначално помислих, че е баща й. После продължих да я търся, но не я намерих. Когато се върна мъжът ми в къщи, започна да ме бие, защото разбра, че Севда я няма. Как не можа да я намериш, си спомням, че ми каза той и отиде да я търси" - заяви пред магистратите майката на изнасиленото и убито дете.

Галя и Юлиян са имали общо 4 деца - три момичета и едно момче. Най-голямото от децата е момиче на 16 години. Севда е била на осем. Имала е братче на 4 и сестриче на 3 годинки. "Беше много послушно дете. Пазареше на цялата махала. Много искаше да ходи на училище" - каза още майката. Бащата сподели, че с Галя нямат брак, но живеят заедно и задружно от 12 години. Показания вчера в съдебната зала даде и чобанинът Юсни Изет, който си пасял козите близо до беседката и видял как Димитрин взел Севда. "Като ги видях, се запътих към беседката. Точно в този момент мъжът и детето тръгнаха. Той забеляза, че го гледам и затова не се обръщаше назад, за да не му видя лицето. Помислих, че е роднина на момиченцето и затова не продължих след тях. 20 минути след това дойде майката на детето и й казах, че е тръгнало с един мъж" - каза Юсни. Димитричка Димитрова, която работи в детска ясла "Пролет" и живее близо до подсъдимия, заяви, че на 6 август е видяла как Димитрин е водел към дома си малкото момиченце. Тя описа с какво са били облечени двамата и разказа как видяла, че на няколко пъти той изнасял багаж от дома си. "Той измъкна целия апартамент" - е казала майката на обвиняемия на Димитричка, след като била предупредена от съседката си.

Потресаващи показания даде жената, която преди е живеела на съпружески начала с Димитрин. 26-годишната Цветанка Мавродиева сподели, че през 1999 година двамата живеели съвместно. Сгодили се, но съжителството им продължило шест месеца. Тя напуснала подсъдимия заради физически и сексуален тормоз. "Тръгнах си от дома му, когато бях бременна от него в третия месец. Причината е, че той постоянно ме биеше и искаше да прави секс. Лекарите ми бяха забранили за известно време да правя полов акт, тъй като имаше опасност да загубя бебето. Той знаеше това и въпреки това ме караше да правим секс. Караше ме да правим друго, за да може той да се облекчи" - разказа Цветанка. Всяка вечер тя се събуждала и виждала как той мастурбира, докато гледал порно канали. "Биеше ме всяка вечер. Страхувах се да заспя" - сподели тя. "Как ще опишете секса между вас, докато бяхте двамата" - бе попитана свидетелката от магистратите. "Правеше дивашки секс. Щипеше ме. Сваляше дънките със сила и ги късаше" - отвърна Цветанка. Със слушалката на телефона той я удрял, а след раждането на детето им обвиняемият само веднъж е отишъл да ги види, без да вземе детето си ръце. Той е генетичният баща, но не е признал детето си. Момичето разбрало, че секса между двамата не е бил нормален едва когато споделило със сестра си. "Нямах възможност с никого да говоря на тази тема. Бях чела само по вестниците за секса и мислех, че повечето мъже правят така, но не издържах" - сподели още свидетелката, която в края на разговора в съдебната зала се разплака.

Според съдебно-психиатричната експертиза, при подсъдимия не съществува педофилия, случаят с момиченцето бил инцидент. Той разбирал, че не е в реда на нещата онова, което правил с малкото момиченце, но въпреки това продължил. "В него има бездушие, няма морални критерии, няма чувство за вина. При него е налице шизоидно личностно разстройство, което не е психическо заболяване" - гласеше експертизата на вещите лица.

Според другите експертизи, момиченцето е получило множество анални и вагинални разкъсвания, кръвоизливи, ожулвания, оток на мозъка и белите дробове. Причината за смъртта е удушаване с ръце. 4 от раните по главата са със сила. По шията има кръвонасядания, а по устата - увреждания. Пострадалата е осъзнавала какво се случва с нея. Изпитвала е болки и страдания. Че изнасилването е било жестоко, говори и фактът, че пространството между ануса и входа на влагалището е било разкъсано. "За много от разкъсванията ми е трудно да приема, че са само от полов орган. В никакъв случай сексът между двамата не е бил 10 минути, както Димитрин каза в показанията си. Според мен е продължил цяла вечер" - каза вещото лице, съставило съдебно-медицинската експертиза.           

Вчера подсъдимият направи пълни самопризнания. Той бе признат за виновен за три престъпления. Получи 20 години затвор за изнасилването, 8 години затвор за блудството след употреба на сила и доживот без замяна за убийството на малкото момиченце. При специален режим ще излежи най-тежкото наказание. Може да обжалва присъдата във Варненския апелативен съд в 15-дневен срок.

Граждани, които научиха за присъдата, питат управляващите чрез вестника ни защо трябва този изверг да не бъде убит, а да си живее дълги години в затвора и то дори с парите на родителите на убитото дете? И не е ли по-правилно парите на данъкоплатците да се дават за едно по-добро бъдеще на бедни и болни деца, отколкото да издържат, макар и в затвора, един изверг, паднал далеч под нивото на което и да е животно по земята.

 НДТ  

 

 


Сходни връзки

ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ
Автор: Anonymous да 2006-02-07 @ 11:54 EET

NA TAKIVA HORA KOTO TOZI IZVERG..... IM TRYABVA DA SE VIRNE ( DA GO UBIYAT ) POSISHTIYA NACHIN KAKTO NA GORKOTO MALKOTO MOMICHENTSE ILI PONE PUBLICHO DA GO UBIYAT . TOZI CHOVEK NEE ÇOVEK PROSTO NEZNAM KAK DA GO NAREKA SAMO GO OSTAVETE NA RODNINITE NA MOMICHETO TE SHTE SE SPRAVYAT S NEGO.............  

ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ
Автор: Anonymous да 2006-02-08 @ 21:44 EET

   Бе хуманно,ама да не са закрили кариерата в Чернево?

   Година със дор му давам.

ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ
Автор: Anonymous да 2006-02-13 @ 16:21 EET
трябваше да го осъдят да си иде пеш дотях мамка му на тоя

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди