изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:57 EEST
Шофьорът на принцеса Даяна и Доди бил заслепен, твърди британски вестник    
По света Вече 9 години смъртта на принцеса Даяна и нейния приятел Доди ал Файед в парижки тунел пораждат все нови и нови загадки.

Според британския вестник Daily Express двама свидетели са видели в тунела “Алма” мотоциклет, който осветил с мощния си фар автомобила на Даяна и заслепил шофьора.

Тази нова информация подкрепя твърденията на бащата на Доди, Мохамед ал Файед, че двамата са били отстранени от британските тайни служби, за да се избегне скандала, който би могъл да избухне при раждането на мюсюлмански полу-брат на принцовете Уилям и Хари.

Според бившия агент от МИ-6 Ричард Томсън през 1993 година подобен подход е бил използван и срещу югопрезидента Слободан Милошевич.
Великобритания ще бъде крайно изненадата от това, което можем да разкажем, заявил пред вестник Independent on Sunday един от агентите, участвали в разследването, пожелал анонимност.

Припомняме, 36-годишната Даяна и 42-годишният милионер ал Файед загинаха заедно с шофьора Анри Пол на 31 август 1997 година, докато се опитваха да се измъкнат от преследващите ги папараци.

Разследването на френските власти заключи, че виновен за катастрофата в тунела “Пон Д`Алма” е шофьорът, който се намирал под влиянието на алкохол и опиати, като също така е шофирал с много голяма скорост.


http://www.news.bg

 


Сходни връзки

Шофьорът на принцеса Даяна и Доди бил заслепен, твърди британски вестник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди