изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:54 EET
200 ГРАМА ВОДКА ИЗПРАТИХА УЧЕНИЧКА В БЪРЗА ПОМОЩ    
Любопитно"Сигурно има нещо гнило в Дания" - в случая в Хуманитарна гимназия, щом неколкократно ни помолиха да не пишем докато "случаят се изясни".

 Ние обаче не сме следствен отдел, за да съхраняваме информация шест месеца... Факт е, че вчера в болницата, с припадък след алкохолно натравяне, е постъпила 15-годишната Геновева - деветокласничка от ХГ. Първи ни сигнализираха разстроените й съученици, и малко поуплашени, защото получили неколкократно предупреждения историята да не напуска коридорите на училището.
ПЕЧЕЛИЛА ЛИ Е "ПТИЦЕКЛАНИЦАТА" НА ГЪРБА НА КЛИЕНТИТЕ?
Вчера състав на Добричкия окръжен съд, председателстван от Светлана Борисова, разгледа заведеното от "Птицекланица"-Добрич, дело срещу заповедта на бившия кмет от 29 март 1995 г. Според нея фирмата трябва да внесе в бюджета 2 871 000 лева, които са двойният размер на реализирания от нея неправомерен доход. Заповедта на кмета е резултат от извършената проверка на общинския отдел "Търговия и борба със спекулата".
НДТ - 15 февруари 1996 г.
 


Сходни връзки

200 ГРАМА ВОДКА ИЗПРАТИХА УЧЕНИЧКА В БЪРЗА ПОМОЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди