изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:08 EEST
Венета Райкова отново се съблече за мъжко списание    
Любопитно Горещата водеща 2 години след \"Плейбой\" отново разкри апетитните си форми за читателите на сп. Maxim.

След Нели от Огледала и Мис България Росица Иванова, водещата на ”Горещо” е третата, която украсява корицата на мъжкото списание. Видно е, че имиджът й на съпруга не е променил с нищо облика й на сексапилно миньонче, което с лекота може да стане част от мъжките сънища. 

Дата на раждане - 02.05.1974.

Място на раждане - Попово

През 1992 година Венета Райкова печели първия конкурс “Мини Мис България”. През същата година започва работа като репортер и редактор във вестник \"Хай-лайф\". По това време започва и телевизионната й кариера. Отново през 1992г. започва да работи в Канал 1 на БНТ след спечелен кастинг. Работила е в нощния блок “Цветовете на нощта”, в “Наблюдател”, където работи при Тома Томов и Дмитри Иванов.

От 1995 до 1998 води “Частен случай” по Канал 1.

От 1998 започва да работи по специалността си – като юрист-консулт в телевизия Евроком, където две години едновременно с това прави и авторското си предаване “Ексклузивно”. Била е и търговски директор на медиата в продължение на една година. На телевизионния екран се появява за последно като водеща на \"Ексклузивно\" на 30 декември 2001г.

Слeд слизането си от телевизионен ефир, прехвърля “Ексклузивно” в радио “Нет”, където то върви успешно до края на март 2004г.

Разминава се на косъм да води еротично предаване по bTV, както и нашумялото \"По-добре късно отколкото никога\" по Канал 1.

Натрупаният медиен и житейски опит позволява на Венета да започне да води рубриката “Марс и Венета” във вестник “Труд”, където дава съвети за отношенията между половете, секса и любовта. Тя е автор и на светската рубрика в същия вестник, която излиза всяка събота. Пишсала е статии и за БГ “Плейбой”, но по-интересното е, че е била и на корица на списанието.

В момента е водеща на ТВ таблоида \"Горещо\", който се излъчва в събота от 22.45 часа по Нова Телевизия. Твърди, че няма гадже от дълго време, но че не е кариеристка и че винаги, когато й се е налагало да избира между работата и мъжа до себе си, е избирала мъжа. В момента има сериозна връзка с Тишо от \"Биг Брадър\".

Сн. Булфото, Плейбой.

 


Сходни връзки

Венета Райкова отново се съблече за мъжко списание | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Венета Райкова отново се съблече за мъжко списание
Автор: Anonymous да 2006-02-17 @ 16:49 EET
Какво ли не правят курвите за пари...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди