изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:43 EEST
Мис България вкара във ВИП Брадър 3-годишното си детенце    
Любопитно  Истеричен глад за сензации е на път да предизвика нечуван обществен скандал заради решението на продуцентите на риалити шоуто ВИП Брадър да вкарат в шоуто 3-годишно дете.

Истеричен глад за сензации е на път да предизвика нечуван обществен скандал заради решението на продуцентите на риалити шоуто ВИП Брадър да вкарат в шоуто 3-годишно детенце.

Това е абсолютен прецедент в световен мащаб и за пръв път в подобно телевизионно предаване бива включено дете.

3-годишното момиченце влезе в предаването за знаменитости заедно със своята майка, „Мис България 1999“, Виолета Здравкова, която освен това е и звезда от Плейбой.

Консултация на Tialoto.bg с юрист показа, че от правен характер подобно действие не е противозаконно, след като детето е под грижите на единия родител – в случая майката.

Въпросът за моралната стойност на постъпката обаче е крайно спорен. 3-годишното момиченце ще бъде под наблюдение 24 часа, изтръгнато е от средата му на живеене и е поставено в изключително стресова ситуация.

Според детски психолози и педиатри, до които Tialoto.bg се допита, стресът, смяната на обстановката, живеенето в затворено пространство, общуването с непознати хора - всички тези екстремни фактори дори и за кратък срок, могат да предизвикат у детето здравословни и психологически проблеми.

Виолета Здравкова, която е известна като първата жена у нас, изтеглила заем, за да увеличи бюста си, обясни, че влиза с дъщеря с мотива: „да прекарат повече време заедно“.

Tialoto.bg не успя да се свърже с продуцентите на ВИП Брадър за коментар, относно решението им да вкарат 3-годишно дете в подобно шоу.

Влизането на Данайа и известната й майка, които заедно образуват „12-ия човек“ в шоуто, по думите на организаторите, буквално засенчиха останалите съквартиранти.

Успехът на всякакви любовни триъгълници, семейни драми и подобни истории доведоха до вкарването във ВИП Къщата на актуална любовна двойка и то от поп фолк характер – Райна и Константин, както и на бивши гаджета - Дичо (екс Д-2) и манекенката Галя Литова.

За да е пълна интригата, сред ВИП персоните се включиха будещи смесени чувство със странностите личности като Митьо Пищова, ексцентричният писателят Любомир Милчев – Денди, бившият фризьор, настоящ монах и хотелиер Дим Дуков и фитнес инструкторът и тв продуцент Кирил Вълчев.

От страна на музикалната гилдия в шоуто участват още Галя от Каризма, Плейбой звездата и певица Лилана и оперната прима Весела Нейнски.

Избраните знаменитости ще живеят в пълен лукс. На тяхно разположение са, както Tialoto.bg по-рано съобщи, басейн, сауна, фитнес център.

Звездите веднага нападнаха деликатесите и скъпите напитки, като най-активни в поемането на алкохолни питиета с висок градус бяха Лилана и Галя от Каризма. Сред екстрите звездите имат и шоколадов фонтан

Звездите обаче ще имат храна само за два дни, а във вторник ще се проведе конкурс за Мис ВИП Брадър.

Пред Къщата освен ентусиазираните фенове бяха дошли и участниците от предишните две „обикновени“ издания на Биг Брадър. На шоуто бяха дошли и куп звези, сред които Део, Катя Евро, Лора Караджова, които се топлеха и пиеха на воля в специално издигнати шатри, в които нямаше достъп за обикновените фенове.

Неприятна кражба помрачи настроението на бившия съквартирант от Биг Брадър 2 - Вего. Наш репортер стана свидетел на това как гологлавият риaлити герой даде своя дигитален апарат на фен, за да го снима с Дим Дуков. След снимката обаче почитателят на риалити поредицата избяга със скъпата вещ.

Оказа се, че Вего се познава много отблизо с Дим Дуков и с оперната прима Весела Нейнски. Иван от Биг Брадър 2 пък се оказа приятел с Кирил Вълчев – Скалата.

Вижте снимки от откриването на ВИП Брадър - участници, публика и звезди!


http://www.dnes.bg

виолета здравкова


27 години, мис България '99, собственичка и фризьорка в салон \"Джемини\"

Всички знаят за бизнес-плана на находчивата бивша миска, която залепя снимка на лицето си върху тялото на холивудска секс бомба и я представя като бизнес-план пред смаяния поглед на банкера. Малко известно е, че Виолета, час след като взима парите, ляга под ножа на пластичния хирург и само 2 седмици след това лъсва гола на корицата на \"Плейбой\". Миска, не миска, върти фризьорския салон, за да се издържа.

\"По време на цялата бременност се гледах в огледалото и си казвах, че качването на килограми някога ще спре. Но те стигнаха до 32 плюс и в 9-я месец бях 87 кг. От родилното излязох само 4 кг по-лека. Останалото ми костваше адски много нерви и глад. След като отслабнах 22 кг за 2 месеца, гърдите ми приеха формата на мръсни чорапи, нещо като камък в торба.

Обхваната от следродилна депресия, започнах да обвинявам дъщеря си, че ми е взела нещо безвъзвратно и това ми пречеше да бъда всеотдайна майка. Прекалено суетна съм и всичко съм постигала благодарение на външния си вид.
С упражнения успях да стегна корема. Винаги съм искала да имам голям бюст. Предишният ми не бе никак лош - среден, но с хубава форма, като обърната чаша шампанско. Реших, че е време да сложа силикон, тъй като не смятам в скоро време да имам други деца.

Хареса ми бюстът на сестрата на Цеци Красимирова, моя много добра приятелка. Исках абсолютно същия, само че по-малък. Срещнах се се с лекаря, която я беше оперирал - д-р Николай Георгиев от болница \"Райна Княгина\", бивша III градска. Срещата бе една от най-важните в живота ми. Той превърна мечтите ми в реалност и върна самочувствието ми. При свалянето на конците му подарих африканска статуетка на жена. Негърката много приличаше на мен - кльощави крака, рядка коса и увиснал бюст и коремче.

Точно каквато бях, преди да мина през ръцете му. Казах му: \"Възможно е прекалено много да повярвам в себе си и да се надуя. Когато мисля, че съм номер едно и вече не може да се говори с мен, ще идвам от време на време да поглеждам статуетката, за да не забравя каква съм била\".

Операцията ми излезе 2300 евро. Други проучвания не съм правила. Харесах доктора като човек. Много важен е първият контакт, предварителният разговор и това дали ти обръщат нужното внимание. При другите специалисти, при които ходих преди да родя, виждах някакво мъжко желание в очите, което ме отврати. Аз не съм отишла там за любовна среща. Д-р Георгиев първо ме попита дали спя по корем. От това зависел изборът на протезите - кръгли или капковидни. Подробно ми разказа за материала, от който са направени.

Коментирахме и размера, не по-малко от 350 кубика, защото съм висока 180 см. Показах му снимка на жена, чийто бюст бих желала да имам. Не исках по-голям. Спрях се на 375 кубика. След като слагам - да е като хората. Но в последния ден вътрешният глас ми подсказа 350. После се оказа, че следващият размер е 400, прекалено фрапиращо за мен. През цялото време докторът ми казваше, че само ме съветва, а изборът е изцяло мой. Не се опита по никакъв начин да ми наложи мнение или да ме претупа, само защото ще вземе пари от мен. Не взе нито лев за консултацията, което говори за професионализъм. При това нямаше гаранция, че след час и половина, който ми отдели, ще се върна.

От консултацията до операцията минаха десетина дни, просто защото нямаше по-ранна дата. Сложих си най-новите протези на фирма \"Евросиликон\" - грапави, капковидни, с анатомична форма. Исках гърдите ми да са момичешки, защото зърната ми са малки и светли. Кръглите протези ми се струват вулгарни. Формата е важна, особено след като свалиш сутиена. Нали за това го правиш, иначе ще стоиш с подплънки цял живот. Само като се сетя как преди ми се налагаше да слагам по 5 чифта подплънки. Когато в някое заведение се изхлузеха, сервитьорът упорито ме питаше \"Това ваше ли е?\", докато цялата маса разбере. Нося в чантата си двата паспорта (всяка протеза върви с паспорт и пластичните хирурзи са задължени да ги дават на пациентите - б.а.). Когато ме спрат полицаите, защото карам без колан, им ги показвам и ме пускат. Един приятел се пошегува: \"Дай ги някой път и на мен.\"

Преди упойката д-р Георгиев разпечата пред мен подплънките и ми ги показа. \"Да не си мислиш, че ще ти сложа нещо друго\". Не че като затворя очи, ще знам, че са били същите. Дребни неща, а правят впечатление.

Първата нощ се събудих в 2 часа от неистови болки до 5 се опитвах да седна, за да изпия обезболяващото. Боляха ме ребрата, все едно някой ме е ударил. Най-много ме болеше вечер, при всяко завъртане усещах страшна болка. Все едно ти се схваща кракът и трябва да скочиш на пета, за да отпусне. Същото чувствах, само че в гръдния кош, което е още по-жестоко. Всяко движение, особено с лявата ръка, ми костваше много усилия. На 6-я ден бях готова да ги извадя. Не знаех, че съществува такава болка, психиката ми не издържаше. Явно конците бяха притиснали някое нервче. След като ги махнаха, имах чувството, че цял живот съм била с тези гърди и изобщо не си спомних за болката. Като при раждането.

Когато махнаха бинта, хем боли, хем нищо не виждам, защото гърдите ми бяха отишли под мишниците, толкова бяха огромни. Първите ми думи бяха: \"Не ги искам такива\", докато не ми обясниха, че е оток. Резултатите са след втория месец. После, когато почнах да се възприемам, често ги притисках и си казвах: \"Боже, дано не ми ги вземе никой\". Толкова години съм ги искала. Радостта ми се равняваше на радостта да имам дете.

Белезите са отдолу под гърдите. Д-р Георгиев ми препоръча да се мажа с \"Контратубекс\" (препарат срещу белези - б.а.), но като видя как добре зарастват 2 месеца след операцията, ми каза, че до година ще изчезнат. Не ходя на солариум, за да не ги капсулирам и направя лилави. Не можех да вдигам тежко и детето. Беше мъчително, защото дъщеря ми непрекъснато протягаше ръчички. Сега нося сутиен 75 чашка С (преди беше В) задължително и през нощта. Два месеца преди това носех специален за големи натоварвания.

След раждането не съм имала други контакти, освен с един единствен мъж. Така, след \"Плейбой\" никой не може да каже: \"Какво като си сложи цици, като си спомням каква беше\". Оттук нататък ще се вижда резултатът от пластичната операция, а не това каква съм била след раждането. Или просто няма да личи промяна, което ме кара да се чувствам жена.

По време на секс гърдите ми са по-чувствителни, отколкото преди. Преди да родя, не давах да ги галят, за да не увиснат. След това изпитвах комплекс и не давах да ги пипат. Докато сега го правя с удоволствие. Не съм вярвала, че бюстът може да е такава ерогенна зона. Гърдите ми станаха супер меки месец след операцията. Докторът ме предупреди, че ще усещам студенина. Няма такова нещо. Това са моите гърди. За клипа на Азис трябваше да яздя прожектор и нямах никакво притеснение, че ще се изместят встрани. Вече не се налага, когато чакам партньора ми да излезе от банята, да държа ръцете си вдигнати над главата. Но, общо взето, не ми върви с мъжете. Гледат ме, дори не ме ухажват. Ще си седя сама в силиконовата долина\".


 


Сходни връзки

Мис България вкара във ВИП Брадър 3-годишното си детенце | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди