изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:22 EEST
Джесика Симпсън сменя Памела Андерсън като "спасителка на плажа"    
Любопитно
Миналата година блондинката дебютира на големия екран във филма \"Царете на хаоса\"


Джесика Симпсън ще участва в киноверсия на популярния през 90-те години сериал \"Спасители на плажа\" (Baywatch.com).

Именно тази поредица направи Памела Андерсън звезда, а сцените, в които русата спасителка бяга по плажа на забавен каданс, се помнят и до днес (Вж. фотогалерия).

Джесика Симпсън, която наскоро се раздели със съпруга си Ник Лашей, не се притеснява да покаже прелестите си под слабото прикритие на червения цял бански костюм.

\"Имам невероятни гърди. Те са просто перфектни\", възхищава се от себе си блондинката, която миналата година дебютира на големия екран във филма \"Царете на хаоса\".
Междувременно сексбомбата Памела, която през последните години се ангажира с благородни каузи за опазване на околната среда, поднови апелите си срещу лова на тюлени.

Като водеща на церемонията по раздаването на Канадските музикални награди тя не пропусна да отбележи, че не понася кръвта по леда - освен ако не е пролята по време на хокеен мач.

Публиката не я прие радушно, но на освиркванията тя отговори, че е не се страхува да гази в кал, защото носи високи токчета.

Въпреки несъстоялата се среща с канадския министър-председател Стивън Харпър, Андерсън обеща, че няма да се откаже от борбата.

Към протестите срещу лова на тюлени се присъединиха и други знаменитости, сред които сър Пол Макартни, съпругата му Хедър Милс и Бриджит Бардо.

Междувременно другата звезда от \"Спасители на плажа\" Дейвид Хаселхоф преживява изключително тежък развод със съпругата си Памела Бах, с която са женени от 16 години.

След като жена му го обвини в домашно насилие, актьорът отврърна с твърдението, че тя има проблеми с наркотиците и се нуждае от психиатрично лечение.

http://news.netinfo.bg/

 


Сходни връзки

Джесика Симпсън сменя Памела Андерсън като "спасителка на плажа" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди