изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:47 EEST
ДЪРЖАВА И ЧУДО НА ЧЕРВЕНИТЕ КАДРИ: Бившият главен прокурор е обявен за национално издирване    
Новини

Причината е, че Софийският окръжен военен съд все още не е успял да призове бившия главен прокурор Никола Филчев по делото \"Бръмбаргейт\". В момента той се готви за дипломатическата си мисия в Казахстан по информация на следствието.



До момента опитите, които са правени, за да бъде връчена призовката по делото на бившия главен прокурор са неуспешни. От следствието коментират, че всеки пък, в който призовкар отива да връчи призовката на Никола Филчев за делото, той се крие.

Това не са първите оплаквания на следствието, че не могат да връчат призовка на Никола Филчев по случая. На 1 март при опит Филчев да бъде намерен в апартамента му в квартал “Витоша”, на входа призовкарят бил спрял от човек от охраната, който заявил, че него го няма и категорично отказал да даде друга информация. Той също така отказал да получи и предаде и призовката, защото не е упълномощен.

На следващия ден призовкар направил повторен опит. И този път охраната от НСО не приела призовката. Бодигардът звъннал по телефона на началника на охраната, но началникът заявил, че Филчев не е в София и разпоредил да не се приема призовката. Не е била дадена и информация кога ще се прибере Филчев. Така призовкарят се е оказал пред невъзможност да връчи призовката и бившият главен прокурор до момента не е открит, за да бъде призован за свидетел, преди да замине като посланик за Казахстан.

http://news.bulgarianpost.com

 


Сходни връзки

ДЪРЖАВА И ЧУДО НА ЧЕРВЕНИТЕ КАДРИ: Бившият главен прокурор е обявен за национално издирване | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЪРЖАВА И ЧУДО НА ЧЕРВЕНИТЕ КАДРИ: Бившият главен прокурор е обявен за национално издирване
Автор: Anonymous да 2006-05-02 @ 10:23 EEST
Да коментираме, какво, че няма ред и сигурност в държавата ни, че се занимават с глупости, но не и с реалните неща в живота,защо не намерят убийците на сестрите и професора и много други неща да оправят. Нека не се занимават със Сидеров, народа ще реши кого да си избира за управници, те са назначени за да ни пазят и осигурят спокойствието ни.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди