изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:21 EEST
33-годишен мъж се ожени за 104-годишна жена по любов    
Любопитно

33-годишен мъж от Малайзия се ожени за 104-годишна жена, но не за пари, както самият той твърди. \\"Младоженката\\" от своя страна е заявила, че се надява \\"връзката им да продължи дълго\\", съобщава малайзийската преса.



\\"Може и да изглежда странно на тези, които не ни разбират, но откакто се оженихме преди два месеца, открих мира и спокойствието\\", разказва щастливият съпруг Мохамед Нур Че Муса пред вестник \\"Хариан Метро\\".

Всекидневникът публикува и снимки на щастливата двойка, на които съпругата Уук Кундор се усмихва въпреки набръчканото си лице. Мохамед Муса е бил наемател на госпожа Уук. Той разказва, че първоначално е бил обзет от жалост към старата дама, която била самотна, но в последствие чувствата му прераснали в любов. \\"Това е волята на Господ, да се влюбя в жена със 71 години по-стара от мен\\", споделя той. \\"Знам, че обществото е цинично, но не се ожених за нея заради пари. Тя е бедна. Единственото й богатство са религиозните й познания. Благодарение на нея мога да задълбоча своите знания по тази материя\\", обяснява още Мохамед.

\\"Надявам се този брак да продължи, искам хората да се отнесат положително към нас, защото не сме направили нищо, което да е забранено от Господ\\", заявява от своя страна 104-годишната съпруга.  http://curious.actualno.com

 


Сходни връзки

33-годишен мъж се ожени за 104-годишна жена по любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди