изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:54 EET
Какво се случва с носителките на титлата ”Мис България”    
Мис & Мистър
Ясно е, че носителката на титлата Мис България има множество ангажименти в годината, в която е избрана - да носи короната по благотворителни събития, да участва в ревюта, да журира конкурси и, разбира се, да представи страната ни на Мис Свят. Какво обаче се случва с нея след като предаде короната на следващата миска?


Някои от момичетата остават в публичното пространство, като честичко дефилират на ревюта или продължават да работят като манекенки в други страни. Емблематичен е примерът с Наталия Гуркова, която скоро след спечелването на титлата Мис България Вселена замина да работи в ЮАР. След n на брой снимки, Наталия събра пари за силиконов бюст, върна се в България, не й хареса и отново замина да живее с възлюбения си в далечната страна. Скоро след спечелването на титлата се задоми миската Вяра Каменова, за която по същите причини са чували много малко хора.
По-голяма част от момичетата обаче предпочитат да използват славата за развиване на свои бизнес проекти. Най-реализиралата се в това отношение е, разбира се, Евгения Калканджиева, която още преди да стане Мис България, вече е имала амбицията да се насочи професионално в сферата на красотата не само като модел, а и като бизнесдама. Тя създава модната агенция \"Визаж\" през 1994 година и впоследствие я прави преуспяваща. По следите й върви и Мис България - Вселена Ивайла Бакалова, която напоследък чуваме покрай продуцентската компания \"Пикендмор\", която покани в БГ Дженифър Лопез. Освен това манекенката роди дете и написа автобиографична книга. Друга Мис България - Вселена - Магдалина Вълчанова пък наред със снимки в Плейбой и посещение на светски мероприятия и скъпи хотели, успя да се заеме с благотворителност, като заработи за Face to face - организация, която се бори с трафика на жени. Наскоро съдружничка в моден магазин стана Мис България 1990 - Вера Русинова. Заедно със съпругата на футболиста Росен Кирилов отвориха магазин за дамско облекло на марката „Trucco” в столицата. Неуспешен се оказа фризьорския салон на напоследък нашумялата Виолета Здравкова, но пък поставянето на силикон и снимките й за \"Плейбой\" минаха съвсем успешно.
Други миски се насочват към сериозно образование и по възможност - работа по специалността. Такъв е примерът с Мис България Елена Ангелова, която успешно завърши право, а отскоро е водеща и на ТВ предаване по ТВ 7 - \"По протокол\". Таня Карабелова се спря на българска филология, с което доказа, че да протестира гола пред парламента далеч не е единственото, на което е способна. Някои от по-новите ни миски се снимат в реклами - особено реализирала се в тази посока е Ваня Пейчева, която всички виждахме да си закопчава ципа на роклята в рекламата на водка и да мяука в рекламата на парфюм. Последните 2 са още твърде млади и затова Гергана Гунчева следва в НСА, а Росица Иванова продължава образованието си в Английската гимназия.
 


Сходни връзки

Какво се случва с носителките на титлата ”Мис България” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.90 секунди