изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:53 EEST
Педофили правят партия, искат узаконяване на секса с деца и животни    
По света

Холандските педофили ще формират политическа партия и ще искат законовата възраст за сексуални отношения да падне от 16 на 12 години, съобщи Ройтерс.



Освен това, любителите на детска плът ще искат узаконяване на детската порнография и секса с животни, с което вече предизвикаха масов гняв.

Партията Благотворителност, свобода и разнообразие обяви в уебсайта си, че ще бъде официално регистрирана в сряда.

От формацията допълват, че искат законната възраст за секс с деца да бъде свалена на 12 години и впоследствие да отпадне дори и това ограничение.

„Забраната просто прави децата по-любопитни“, коментира Ад ван ден Берг, един от основателите на партията, пред вестник Algemeen Dagblad.

„Искаме да превърнем педофилията в дискусионен въпрос“, каза още той, добавяйки, че проблемът е табу от 1996 година, когато в съседна Белгия избухна скандала по случая с насилваните деца от Марк Дютру.

„Искаме да влезем в парламента, така че да имаме право на глас. Другите политици говорят за нас само по негативен начин, като че ли сме престъпници“, заяви учудено Ван ден Берг пред Ройтерс.

Холандия, която вече има доста либерална политика по отношение на леките наркотици, проституцията и гей браковете, бе напълно шокирана от казаното.

Социологическо проучване, разпространено в медиите във вторник, показа, че 82% от хората в страната искат кабинета да предприеме мерки, така че да спре новата партия. 67% казват, че проповядването на педофилия трябва да е незаконно.

Дясноцентристкият депутат Геерт Уайлдърс заяви, че е помолил правителството да проучи дали партия с „такива болни идеи“ може наистина да бъде формирана.

Формацията иска частните колекции на материали с детско порно да бъдат легални, въпреки че от друга страна подкрепя идеята за забраната за търговия с такива материали.

Освен това, групата иска порнографията да се излъчва през деня по телевизията, като само порното с насилие да бъде изпратено в късните вечерни часове.

Дечицата трябвало да получават сексуално образование още след като проходят, а 16-годишните тийнейджъри трябвало да могат да се снимат в порно филми и да проституират легално.

Освен това, от партията искат сексът с животни да бъде узаконен, въпреки че насилието над животни трябвало да остане нелегално.

Последният пирон, забит от формацията, е, че всеки човек трябвало да може да ходи гол на обществени места, да ползва свободно леки и синтетични наркотици, а за капак всички да могат да се возят безплатно в градския транспорт.  http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Педофили правят партия, искат узаконяване на секса с деца и животни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди