изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:35 EET
Соня Васи готви гола и пее отново песен за мъжете-свине    
Интервюта Соня Васи се завърна за кратко в България и превзе Родината на абордаж. Скандалната сексбомба предизвика истинска буря от клюки с изказванията си, че е била интимно близка с убития шеф на ВИС 2 Васил Илиев. Цялата тази суматоха обаче работи за Соня.


За пръв път първатa Мис България представи модели от есенно-зимната си колекция у нас. Това се случи в музикалното предаване „5 от 5“. Колекцията бе демонстрирана от водещата Рая, която наметна пончо, носено от Дженифър Анистън.

Соня разказa пикантни подробности как е готвила гола на бившия си партньор и баща на детето й, бейзболистът Брейди Андерсън. Тя си представя, че перфектната вечер включва много секс с мъж, когото харесва. Въпреки това Соня смята, че мъжете са прасета и на тях е посветила парчето си „Аll the pigs“.

Освен колекцията, Соня е в България, за да представи и преработена версия на „All the pigs“, в което рапърът Спенс е записал няколко речитатива на български език. Вижте специалното предоставеното интервю за Tialoto.bg.

Перфектната вечер съдържа ...

Секс. С един, но да е точният.

Мъжете са...

Прасета. Песента ми „All the pigs“е посветена на мъжете. Те си го знаят, де. Това не е нещо ново. Колкото си по-лоша с един мъж, толкова повече те искат.

Докъде си стигала в лошотията с мъжете? Рокерите си падат по лоши момичета?

От собствен опит и на мои приятелки знам, че колкото по-зле се държиш, толкова повече те харесват мъжете. То това важи и за нас, де.

Не мисля, че всички жени са такива. Някои жени обичат да им угаждат, те да кажат – това ще правиш и така да е.

И един ден ще си намери майстора. Всеки си намира майстора, както и аз. Бащата на детето ми – оставих си групата и готвех.

Готвеше ли? Соня Васи, която е позирала гола в българския и амерканския „Плейбой“, е готвила?

Аз готвя гола. По престилчица, да не се изгоря. Сега обаче не знам каква да бъда – добра или лоша? Няма да си го изкарам на някой пич...

Би ли готвила отново гола за някого? Ще бъдеш ли по-добра към следващия.

Със сигурност! С всяка връзка поумняваш, в моя случай може би не, но се надявам да съм научила нещо.

А дали ще намериш мъж, който да не е свиня?

Ами не знам дали въобще съществува. Надявам се и вярвам, но не знам. Когато го намеря, ще ти се обадя.

Може Брад Пит да размисли... Добре, освен него, има ли някой известен, до който да не си се докоснала. Например, до Kiss успя и сбъдна една твоя мечта. Има ли друг звезден мъж, който искаш да имаш?

Аз по артисти много не си падам. Винаги съм си мислела, че са измислени и никога не знаеш дали играе или ти казва истината.

А някой български мачо? Не ми се вярва, че в Америка си забравила всичко. Някой привлича ли те?

Аз нямам много информация, не следя вестници. Директно не съм запозната, освен ако някой не ми донесе списание и ми покаже кой кой е. Но ми кажи кои са в Топ 10.

Аз още не съм измислила списъка, но разбрах, че си падаш по DJ Дамян. Той твой тип мъж ли е?

Ах, един път го казах... Да, виждала съм го на снимка. Харесвам такъв тип мъже.

Предполагам, че не всичките ти мъже са били известни. Има ли някаква арогантност в известните?

Да, няколко от мъжете ми не са били известни. Когато е богат и известен, и е хубав, е нормално да има доза арогантност, особено след като може да има всяка жена, която си пожелае. Парите дават свобода на човека, а и ние сме свикнали да се отнасяме така към хората с пари и е нормално да има разлика при мъжете, които имат и нямат пари.

Случвало ли ти се да делиш някое от известните си гаджета с друга жена?
Абсолютно, в самото начало с братя Аргирови даже. Жените бяха луди по тях, всяка вечер по 20 момичета им спяха пред къщата.

Да не говорим за концерти, за хотели... Имаше момичета, които си купуваха билети, пътуваха с тях и ги следяха постоянно. Това, което съм преживяла с тях, е това, което се случва в Америка в момента, а не знам дали в България го има вече. Тогава беше така.

Явно, когато си с известен, трябва да се примиряваш с много неща. Но ти никога не можеш да си сигурна, че е само твой?

Той и без да е известен, не си сигурна, че е само твой, дори да е нормален мъж. Никога не си сигурна дали е твой и ти си негова. Хората по принцип вярваме и ни е изградено такова мислене за идеалната картина.

И аз съм си мислила, че ето, аз ще се оженя и всичко ще е перфектно, колко добре изглеждаме с бащата на детето ми, а всъщност не е така. Хората го виждат отстрани и си го представят като идеалното семейство.

Това по някакъв начин не срина ли нещата? Ти си известна, той е супер богат бейзболен играч?

Да, двама човека със силни характери е много трудно да бъдат заедно. Единият трябва да се предаде. Но при нас никой не се предаваше и аз винаги съм казвала, че трябва да си намери жена, която е съгласна с всичко, не му прави проблеми и той да си прави каквото иска.

И такива жени има и в това няма никакъв проблем, просто аз не съм тази жена. Аз бях загубила самоличността си през всичките тези години и реших, че повече не искам. Ако ти сам не се направиш щастлив, няма кой да го направи.

Ако е някой българин, ще го накараш да замине?

Аз нямам нищо против да живея в България, но моят живот е свързан с Америка и детето ми и аз трябва да живея там.

Мислила ли си как ще живееш, ако си в България?

О, много ще ми е весело. DJ Дамян, колко още диджеи има... Много по-общо ще имам с един българин, дори с Брейди – бащата на детето ми, никога не бих могла да се разбирам, така както с един българин.

Но когато живея в Америка, не мога да си ги експортвам. Трябва ти да седиш и да ми пращаш по Интернет списъка за седмицата.

http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Соня Васи готви гола и пее отново песен за мъжете-свине | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди