изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:33 EEST
С ЧЕТИРИ ДЕФИЛЕТА ДАДОХА СТАРТ НА ШЕСТАТА "МОДНА ФИЕСТА" В АЛБЕНА    
ТуризъмФранцузи и испанци планирали почивката си в Албена, за да наблюдават ревютата

За шеста поред година Албена е столица на модата. С четири дефилета, в които бяха представени облекла на водещи български и чужди производители, официално бе открита \"Модна фиеста'2006\". Продуцентът на най-значимото в света на модата събитие Мариана Аршева представи на нарочна пресконференция акцентите в тазгодишното издание. Ежедневно сутрин около новите басейни на хотелите в Албена ще бъдат представяни ревюта на бельо и бански костюми, а вечер във вариете-театър \"Албена\" ще бъдат представяни облекла на водещи български производители. \"За дамите е предвидено да видят най-новите модни тенденции в пълната гама на облеклото - от бельото до аксесоарите и модна колекция за зима'2007. За мъжете ще бъдат представени новостите в бельото и костюмите\" - каза още М. Аршева. Най-големия спонсор на фиестата е Албена. Тя се осъществява с подкрепата още на шведската фирма за козметика \"Орифлейм\", зърнените храни \"Нестле фитнес\", фризьорски салон \"Дима стил\" и много други.
По традиция и тази година в рамките на Модната фиеста ще гостуват изтъкнати имена на родния шоу-бизнес. Водещ на първата вечер бе Драгомир Драганов. В рамките на отделните прояви на фиестата гостите на Перлата на българското Черноморие ще видят Мис България - Галена Стоичкова, Юлияна Кънчева, Жасмина от \"Сделка или не\". Всички колекции ще бъдат представени от манекените на \"Уеб моделс\" и \"Ивет фешън\". Още първата вечер гости на фиестата бяха Елена и Миро и Иван от Биг Брадър-2. Сред дошлите да видят модните дефилета бе и скандалната водеща на тв предаването \"Сигнално жълто\" Албена Вулева. Дамата бе в дънков костюм, с кафяви високи сандали на платформа и шапка в същия цвят.
Под вещото ръководство на Драго Драганов бе даден самият старт на Модна фиеста Албена'2006. Още първата вечер бяха представени 4 дефилета, в които манекените показаха облекла на \"Аристон С\", \"Руди фешън\", \"Виктория уникат\" и \"UB jeans\".
\"Аристон С\" представи облекла за деловата жена,  преобладаваха светлите и пастелни тонове. \"Руди фешън\" заплениха с колекцията си в стил стрийт фешън. Основните акценти в колекцията бяха комбинация от дънки с феерични блузи и цветни сака. Безспорно мъжката аудитория бе провокирана от колекцията на \"Виктория уникат\", като новото за този сезон е по отношение на материите - ризите са от чист памук, а вратовръзките - от естествена и изкуствена коприна в меки тонове и с флорални мотиви. Атмосферата накрая нажежиха облеклата на \"UB jeans\". В Албена бе представена тяхната най-нова колекция \"Сексът и градът\". \"UB jeans\" е американска компания за производство на дънкови облекла, създадена през 90-те години. Тя бързо се разраства и днес е с 1 млрд. годишен оборот. Рекламни лица на марката дънкови облекла в България са Елена и Миро от Биг Брадър -2, които също дефилираха на подиума на модна фиеста.
Шоуто бе наблюдавано както от много български гости, така и от много французи. Стана ясно още, че над 250 французи са планирали още от миналата година почивката си в Албена, така че да могат да наблюдават дефилетата на Модна фиеста. Освен тях интерес към ревютата проявяват и испански туристи. Ако имате време до 17 юни - идете в Албена и се насладете на красотата и модата, съчетани с прекрасните условия, които предлага Перлата на българското Черноморие.
 


Сходни връзки

С ЧЕТИРИ ДЕФИЛЕТА ДАДОХА СТАРТ НА ШЕСТАТА "МОДНА ФИЕСТА" В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди