изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:34 EEST
Английски туристи си искат парите, в хотела им снимали порно    
Общество  Оргията всъщност се оказала фотосесия на "Плейбой"

Шестчленно британско семейство си иска обратно 2800 лири, които платили за почивка в България. В хотела на англичаните снимали порнофилм. Това бе една от водещите новини във вчерашните издания на британските вестници "Йоркшир поуст", "Мирър", "Глазгоу Дейли Рекърд" и "Сън".
    Деймиън и Хедър Бенет от град Хъл, графство Йоркшир, довели четирите си деца на двуседмична ваканция в "Роял парк хотел" в курортното селище Елените. Техният спокоен отдих внезапно бил нарушен, и то в последния ден на почивката, от "шумни еротични актьори". Бенет, който е склададжия, едвам успокоил 11-годишната си дъщеря Шан, която се оплакала от странни звуци в съседен апартамент. "Семейството ми е много разстроено - жена ми и дъщеря ми са много чувствителни и наивни", обяснява главата на семейството. Tе се притеснили, когато чули пищене, крясъци и грухтене от съседната стая. Изглеждаше, че някой се бие, разказва Бенет. Още при първите пъшкания дъщерята извикала баща си. Когато той успял да надникне от прозореца на спалнята си в съседната стая, видял, че там заснемат порнофилм.

Фолкдивата Камелия е лице от специалния колекционерски брой на "Плейбой". Тя обаче не е участвала във фотосесията на "Елените", където фотографът на "Плейбой" Васил Къркеланов е снимал основно дебютантки. 


    Според британските медии туристическата фирма потвърдила, че в описания като "подходящ за семейна почивка" хотел се намирал снимачен екип. Не мога да повярвам, че хотелиерите не ни предупредиха, че се снима порно, възмущава се Бенет. Бащата на 14-годишната Кло, 11-годишната Шан, 8-годишния Лиъм и 5-годишната Кара поискал да му бъдат върнати парите за престоя. Фирмата туроператор се извинила и определила присъствието на снимачния екип като неподходящо. Британските медии допълват, че снимането на порнофилми в България е незаконно.
    Мениджърът на хотела Радостина Вангелова поясни за "Новинар", че в съседната стая не е сниман порнофилм, а списание "Плейбой" са правили фотосесия. Това не е било порно, а голи снимки, дори дамите не са били и чисто голи, допълва Вангелова. От администрацията подчертаха, че семейството не е прекъснало почивката си и не са му върнати парите за ваканцията.
    Зам. главният редактор на българското издание на сп. "Плейбой" Христо Кьосев потвърди за "Новинар", че в действителност в Елените са се провели фотосесии на участничките в конкурса "Мис Плейбой". Става дума за работата на фотографа Васил Къркеланов и за изискана еротика, а не за порнофилм, допълни Кьосев.
    Проверка на "Новинар" в интернетсайтове показва, че отзивите за хотела са положителни. По ирония на съдбата британски гост, представил се като Мериънс и публикувал коментар за престоя си през този понеделник, твърди, че "за съжаление в хотела са осигурени главно забавления за деца и няма нищо организирано да развлича възрастните".
    Шефът на Държавната агенция по туризма Марио ал Джебури отказа коментар по случая.

http://www.novinar.org

 


Сходни връзки

Английски туристи си искат парите, в хотела им снимали порно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди