изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:09 EET
Топмоделът Кати Прайс представи новата си книга    
ЛюбопитноБританският топмодел Кати Прайс превърна в ексцентрично шоу представянето на новата си книга. Тя спря дъха на почитателите си, които се бяха събрали пред лондонския магазин Селфидж.

Предизвикателната манекенка предизвика истинско задръстване на улицата. Пищната каляска, с която пристигна, спря движението, а минувачите бяха като зашеметени. Прайс се беше облякла като ангел не случайно. Тъкмо такова е заглавието на нейната книга. Топмоделът отдавна е известен с бурния си начин на живот и свободното си поведение, но този път тя самата си призна, че уличното шоу, което направи, е било прекалено екстравагантно дори и за нея. "Ангел" е първият роман на Кати, но не и първата й книга. През 2004-та година тя публикува първата си автобиография - "Да бъдеш Джордан".

В началото на тази година беше издадено и продължението - "Джордан - цял един нов свят". И двете са начело на списъка на бестселърите. От тях са продадени милиони екземпляри. Почитателите на Кати, които се наредиха на опашка за автограф, са убедени, че и романът й ще има същия успех.

ВЪЛНУВАЩИ СНИМКИ НА ДЖОРДАН МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Топмоделът Кати Прайс представи новата си книга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди