изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:57 EEST
Камелия пътува на стоп и се къпе гола в бира    
ИнтервютаНай-продаваната корица на мъжката библия „Плейбой“ застана очи в очи с „най-огън момичето“ на българската национална телевизия. Поп фолк звездата Камелия, която не скрива нищо от себе си, изля душата си в ексклузивно интервю за Tialoto.bg пред още по-ексклузивната Рая, водеща на предаването „5 от 5“.

Напоследък, където и да погледна - вестници, списания, навсякъде си ти. Не много облечена, но много добре изглеждаща.

Недостатъчно облечена или съблечена достатъчно...

Смяташ ли, че си най-желаната жена в момента?

Това не мога да го кажа аз, не знам дали е на 100% така. Аз винаги съм се чувствала желана, още преди да стана популярна, още дори да стана блондинка.

Свикнала съм да бъда харесвана, да получавам комплименти, мъжко внимание... Това, че сега съм по-актуална по повод на някакви снимки или някакви песни, не ме кара да се чувствам по-желана.

Сигурна съм, че си във всички мъжки фантазии. Това промени ли посещенията на участията ти?

Една певица трябва първо да залага на песните си. Когато има хит в момента, нормално е да има много хора. Когато си изградил име, хората сами идват. На моите участия идват хора и без да имам актуална песен в момента, за което съм им много благодарна.

Но дали съм в мъжките фантазии, затова, че те ме виждат в някакви пози, според мен не ги кара да идват заради това.

Аз и преди това съм била доста предизвикателна, доста съм загатвала, от цялата ми природа лъха сексапил, така че аз винаги съм имала хора около себе си. Но, ако някой идва заради това, нека им е весело и нека им е гот.

Смятам, че си перфектна като образец за американското издание на Плейбой. Получавала ли си предложение?

Ако трябва да съм честна - не съм, въпреки че българското издание с мен се разграби за два дни. Имаше много положителен отзвук, не само в България, а и в чужбина. Ако получа предложение, да бъда втората българка, снимала се в Плейбой и да представя българките, би ме направило щастлива и бих приела с удоволствие.

Имаш много сериозен приятел Цветин. Мисля, че той има два варианта – или много да те ревнува или да се пука по шевовете от гордост, че спи с най-сексапилната жена в България...

Питайте него, аз не мога да кажа. Мога само да кажа, че човекът, който е с мен,  ме приема такава, каквато съм, защото аз съм такава откакто се помня – малко по-освободена в мисленето и поведението си.

Той трябва да прецени дали може да ме изтърпи. Цветин ме подкрепи в момент, в който се колебаех.

Аз отдавна имах предложение, но една жена трябва да е освободена и готова да застане пред екип от десет души и то мъже. Отиваш и се раздаваш на 100%. Аз подходих доста професионално, а и съм очарована от Васил Къркеланов, с когото се запознах на място.

Той ме усети, аз се отпуснах... горко на тези, които гледаха отстрани, защото те виждаха нещата по друг начин. Но това е работен процес, който не ме натоварва. Забравяш всичко около теб, подхождаш професионално, за да се получи.

Много се зашумя около твоята колежка Мария и нейната сватба. Вие с твоя приятел Цветин не планирате ли нещо подобно?

Моето мислене е малко странно по отношение на брака. Искам да имам дете, това го дъвча от много време, но не знам защо отлагам въпроса. Сигурно човекът до мен трябва да ме изненада.

Но по отношение на брака, в мен подсъзнателно още от детството е насаден един страх от подписа. Едно дете е много по-важно за една любов.

Колко деца планираш да имаш?

Три, понеже аз съм сама и понякога ми е тъжно. Понякога няма с кого да споделяш, въпреки че майка ми винаги ми е била приятелка.

Според мен, би било интересно да е оживено вкъщи. Ние имаме аквариум, куче, котка... Близнаци със сигурност желая. Във фамилията ми има много близнаци, досега на моите братовчеди не им се е паднала тази чест, така че стискайте палци.

Ако някое от децата ти иска да се занимава с музика, какво би го научила?

Ако Господ ме дари с дъщеря или син, изобщо с дете, което иска да се занимава с музика, бих го научала на много търпение.

Да бъде много упорито, амбициозно, подготвено за много трудности. Шоубизнесът има една много хубава страна, но има и една тъмна страна, която ако не усетиш и се подадеш... Започнах да говоря като Дарт Вейдър (смее се, бел ред.). На тази тъмна страна човек може да изгуби себе си.

На цената на какво запази себе си?

Компромиси, но не на всяка цена. В живота човек не може да не направи някога, по някакъв повод, компромис. Но никога на всяка цена.

Ако един човек има амбиция, талант, вярва в себе си, той знае как да го направи без да се срамува един ден от себе си, да не се срамуват децата му от него и да е доволен от себе си.

В зората на поп фолка бяхте няколко звезди. Сега всеки месец се появява нова певица. Няма ли да стане пренасищане?

То стана. Може би трябва да се обвинява това, че всичко се комерсиализира, макар че точно аз да го казвам, едва ли е редно. Издаването на толкова продукция пречи да останат във времето качествените неща.

В поп фолка има стойностни неща, които се губят на фона на тази денонощно бълвана продукция. В крайна сметка не съм аз човекът, който да го казва, не съм издател.

Но разбирам и хората, които търсят нещо ново, както и момичетата, които предпочитат да станат певици, а не сервитьорки. Но времето ще покаже.

Ти започна в зората на поп фолка. Смяташ ли, че ще удържиш до залеза му?

Аз съм от певиците, които започнаха когато нямаше специализирана медиа, предавания, медии. Тогава беше различно и истинско. Сега е професионално. Не, че сега не е, но тогава всеки се бореше да покаже, че е талантлив. Сега можеш да станеш известен за една нощ.

Тогава да се появиш в многотиражен ежедневник беше сензация. Но, когато хората те поискат и те желаят, ти оставаш във времето. Имала съм концерти и те посреща цял град. Сякаш президентът е дошъл.

На сцената изпитваш много чувства, хората, които са идвали на двете турнета са хиляди, милиони са ни гледали по телевизията.

Това е голяма отговорност, един малък гаф може да накара публиката да замлъкне. Това е убийство. Но, когато цялата публика е в екстаз, аз ставам много естествена, много първична. Чувството е невероятно. Имам случаи, когато скачам от сцената и не помня, тази тръпка и вълна ме понася...

Коя певица е твоя конкуренция?

Има много популярни имена, силни на деня, доказали се с годините... Не се знае утре, събуждайки се, какво би се появило по телевизията. Аз винаги си казвам, че докато аз спя, конкуренцията работи. Нямаш право да се отпускаш, нямаш право да се разглезваш... Но това е хубаво, има стимул, имаш желание за борба, а това е важно за качествените неща.

Сега сигурно караш лъскава кола, представям си фолк певиците точно така...

В момента, не точно, а и на лизинг всеки може да си позволи лъскава кола.

Не точно... Но знам, че за едно от участията си пътувала на стоп.

Май съм единствената. Случи ми се – бях в провинцията. Имаше автобус до голям град, после микробус до по-малък и нямаше транспорт до мястото. Не се срамувам да разказвам за това. Хубаво е човек да не забравя позицията, от която е тръгнал, защото тогава си ти и не си се променил.

Когато изкачваш всяка стълба по пътя на славата, само тогава можеш да я оцениш и да й се радваш. Така, че аз пътувах на стоп, бяхме пак с Цветин. Първо не ме познаха, но по усмивката и гласа ме познаха. Казвали са ми много хора, че имам нещо специфично и сексапилно в гласа и ме познават. Посмяхме се, вечерта дойдоха на концерта.

Това са хубави спомени, а аз се чувствам богата с тях.

Шофьорът определено е бил много щастлив.

Сигурно му е вървяло на човека, сигурно сега като ме гледа по списания и казва, че ме е возил, не му вярват „Кой? Ти си возил Камелия? Лъжеш!“ Горкичкият.

В разгара на Световното първенство по футбол, би ли ми казала 5 начина да откъснеш мъжа от телевизора.

Аз мога от веднъж, не ми трябват пет начина. Но то трябва да е в ситуация, трябва да се покаже... Правиш му един стриптийз за секунди и той забравя. Ако една жена познава мъжа до себе си, знае какво притежава, знае как да му въздейства, няма проблем да постигне това, което желае.

Всяка жена си има начини, всяка жена има своята индивидуалност и винаги един мъж мога да го откъсна от екрана.

А може би пък да се окъпя с бира пред него, не се знае. Да съчетая неговото удоволствие с двете бири в ръка и аз да се включа в ситуацията.

Стана горещо... Разкажи ми за новият видеоклип, за да охладим страстите.

Новият ми клип е към песента „Целувай ме“. В клипа съм с момче, пазарувам, меря дрехи, папараци ме снимат... Идеята беше да се снимат естествени емоции на хора, които не знаят, че ме снимат и аз работя. Хората си мислеха, че наистина пазарувам и съм с момче, което не беше Цветин. Имаше коментари, оглеждания, сочения, подмятания.

Даже имаше един татко, който хранеше дъщеричката си в сладкарницата и го бута: „Камелия, Камелия...!“ Бяха много приятни емоции, които обогатиха клипа, който е за лятното турне и много ще се хареса.
 


Сходни връзки

Камелия пътува на стоп и се къпе гола в бира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди