изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:33 EEST
Пуерториканка грабна титлата "Мис Вселена"    
Мис & МистърИзпит, според съвсем различни критерии, издържа една осемнадесет годишна пуерториканка. Сулейка Ривера Мендоса беше избрана за \"Мис Вселена\" 2006. Финалът на конкурса за красота се състоя късно снощи в Лос Анджелис.

Новата Мис Вселена, която беше избрана на церемония снощи, припадна от изтощение малко след като беше обявена за победителка в конкурса. 18-годишната студентка и манекенка Сулейка Ривера Мендоса от Пуерто Рико е припаднала заради горещината и силните емоции, казаха официални представители на конкурса. Освен това роклята и била много тясна, поясниха още организаторите.

Пуерто Рико спечели титлата \"Мис Вселена\" за пети път в историята на този конкурс. Сулейка Ривера беше най-младата участничка в конкурса в Лос Анджелис. Красавицата с кестенява коса и бадемови очи е висока 1,75 м. Сулейка беше предпочетена пред останалите четири финалистки, сред които най-голямата й съперничка бе японката Курара Чибана, станала нейна първа подгласничка. Сулейка увери, че ще продължи мисията на победителките в конкурса да участват в разяснителни кампании, свързани с борбата със СПИН и ХИВ.

Церемонията по обявяването на победителка в конкурса \"Мис Вселена\" 2006 бе излъчена по телевизията в целия свят и според организаторите е била гледана от 600 милиона зрители. Титлата си оспорваха 86 жени на възраст от 18 до 25 години. Някои зрители бяха платили по над 100 долара, за да присъстват на шоуто.

Титлата \"Мис Вселена\" си оспорваха 86 жени на възраст от 18 до 25 години, представящи страни от Албания до Замбия. Осемнадесетгодишната Мис Пуерто Рико беше най-младата от останалите четири финалистки - японка, швейцарка, парагвайка и американка. Това е петата корона за карибския остров в този престижен конкурс за красота.

***
Вече 55 години милиони зрители от цял свят имат честта да бъдат свидетели на едно изключително събитие, което изцяло надхвърля представите ни за красота, грация и стил. Излъчван в 125 страни, конкурсът “Мис Вселена” се е превърнал в грандиозен спектакъл, олицетворение на телевизионната поп-култура. В рамките на два часа най-красивите жени на планетата се състезават за титлата “Мис Вселена”, доказвайки на журито и най-вече на нас, зрителите, че външната хубост не е достатъчна, за да спечелиш. Те превръщат подиума в сцена на изящната красота, елегантността, интелекта и таланта, и едновременно ни предлагат един незабравим със своя блясък и пищност спектакъл.

Новата Мис Вселена беше коронована от Наталия Хлебова, Мис Вселена за 2005. Освен короната тя наследи от нея и задълженията на посланик на организацията, чийто основна цел е да спомогне за осъзнаване опасността от СПИН в света.

На 26 юли, от 21 часа, телевизия GTV ще излъчи специално за своите зрители и почитатели световноизвестния конкурс за красота Мис Вселена 2006.

http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Пуерториканка грабна титлата "Мис Вселена" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди