изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:28 EEST
Мисис България Деси Гръблева стана Супер модел на Света    
Мис & Мистър
  Мисис България 2005 Деси Гръблева, пристигна на летище София, след участието си в световния конкурс “Мисис Обединени Нации”.


Деси е класирана във финалната петица след съревнование с 50 кандидатки в нейната категория. Журито избра Деси Гръблева за “Супер модел” от всички категории и за “Супер модел на Света” и тя спечели правото да е рекламно лице на конкурса в следващата една година. Също така Деси ще бъде и на корицата на новия брой на американското списание за модели “Super model”.

http://life.dir.bg

 

30-годишната Десислава Гръблева е новата мисис България

Освен представяне на световен конкурс в следващата година носителката на титлата спечели и чисто нов форд
30-годишната Десислава Гръблева е победителката в петото издание на конкурса \"Мисис България\", който се проведе във вторник. Тя спечели титлата, за която се бориха още 13 финалистки. Подгласнички на новата мисис България станаха Вяра Тодорова от София, Илина Христова, също от София, и Стела Йорданова от Бургас.
Придружавана от съпруга си Иван Гръблев и трите им деца Красимир - 10 г., Кристина - 4 г., и Катерина - 1 г. и два месеца, Деси споделила, че до последно не е вярвала, че ще спечели. Според нея е имало поне още три жени, които са заслужавали титлата. Щастливият съпруг пък казал, че сега може би е време да осъществи една от големите мечти на жена си - да я заведе в Лас Вегас.
  Освен представяне на световен конкурс в следващата една година новата мисис България ще се радва и на чисто нов форд. Десислава Гръблева спечели и специалната награда на Алтънбаш. Вестник \"Всичко за жената\" подари на победителката часовник \"Галдини\".
Десислава Гръблева е родена на 22 юли в София. Мерките й са 95-62-88 при ръст 175 см. Тя е щастлива съпруга и майка на 3 деца. През 1993 г. завършва 29 СОУ с разширено изучаване на английски език. През 2000 г. завършва индустриален мениджмънт към Техническия университет. Съпругът й Иван Гръблев е бил два пъти републикански шампион по плуване. Завършил е Икономическия университет - специалност маркетинг. Двамата са собственици на \"Горублянско ханче\". Деси работи още от студентка в сферата на туризма - ресторантьорство и хотелиерство.
Новата мисис България поддържа добрата си форма с фитнес и здравословно хранене. Най-голямата й женска страст са обувките.?I
 


Сходни връзки

Мисис България Деси Гръблева стана Супер модел на Света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди