изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:09 EET
Пет причини, поради които не получавате оргазъм    
Любопитно Оргазмът не е някакъв мистериозен гост, който навестява само Другите жени. Теоретично всяка жена може да получи оргазъм, защото физиологията на хората е устроена по този начин.


На практика обаче не винаги се получава и с времето жените започват да мислят, че не могат по никакъв начин да стигнат до кулминационния момент.

Това, разбира се, изобщо не е вярно, само трябва да знаете кои са “разсейващите” фактори и да ги отстраните.

Причина първа: Пропускате любовната игра

Не, тя не е загуба на време, нито пък е запазена само за най-романтичните моменти. Целта й е не само да удължите удоволствието си, но и да подготвите тялото си за това, което ще се случи.

Колкото по-възбудена е една жена преди мъжът да проникне в нея, толкова по-лесно достига тя до оргазъм. Изобщо не трябва да ви притеснява факта, че вие “запалвате” по-бавно, защото партньорът ви също се наслаждава на прелюдията. Ако не вярвате на нас, можете да попитате него.

Причина втора: Разсейвате се

Знаете, че никак не е трудно да си отклоните вниманието. Сещате се за работа, забелязвате малка пъпчица на врата на любимия си, не сте легнали удобно и нещо ви убива и т.н.

“Мозъкът е основен участник в секса, защото регистрира емоциите, изпраща обратно сигнали на тялото ви как да реагира, отделя хормоните на щастието и ви кара да се чувствате добре”, обяснява пред Космополитън сексологът Глория Брейм.

Всяка мисъл, която не е свързана със случващото се в момента, може да отдалечи оргазма ви. За това е най-добре да смените позата, да кажете нещо секси на партньора си, да се докоснете- това ще ви върне отново в играта.

Причина трета: Забравяте за К-точката

Не, не сме направили грешка. Докато G- точката се крие във влагилището ви и намирането й е малко по-трудно, К-точката е отвън и само чака да бъде докосната. Да, говорим за ***а, който много жени изобщо забравят.

Той е покрит с много повече нервни окончания, отколкото вагината и стимулирането му ще ви отведе точно там, където искате да отидете.

И една тайна: Мъжете се възбуждат страхотно, когато гледат жена да се докосва сама. Нe му взимайте това удоволствие. В края на краищата вие ще се окажете по-доволната от двамата.

Причина четвърта: Забравяте тоалетната

Проникването във влагалището и движението вътре може да ви даде усещане, че се ви се пишка, което автоматично прекъсва всякаква вероятност да изпитате оргазъм, защото инстинктивно стягате мускулите си, защото не се намирате на правилното място.

Резултатът от това стягане е, че не позволявате и на влагалищните сокове да се отделят, нито пък съзнанието ви мисли за нещо друго освен за това, че трябва да “стискате”.

Решението е да отидете до тоалетна преди началото. След това ще сте спокойни, че можете да оставите удоволствието да ви залее.

Причина пета: Сменяте позите прекалено често

Чудесно е, че не оставяте сексуалният ви живот да хване паяжини и опитвате нови и нови неща. Обаче достигането на оргазъм е свързано с продължителното стимулиране на места, които ви доставят удоволствие.

Откриете ли поза, която ви вдъхновява изключително много, дайте време на тялото си да отговори на удоволствието. А то отговаря само по един начин – с оргазъм.

http://www.tialoto.bg

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

Пет причини, поради които не получавате оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди