изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:15 EEST
"Най-красивата жена на света" се омъжва на 79    
Любопитно  \"Най-красивата жена на света\" се омъжва на 79 - и това е само вторият й брак! Избраникът на италианската кинозвезда Джина Лолобриджида е брокер на недвижими имоти, по-млад от нея с 34 години.

Актрисата твърди, че има връзка с испанеца Хавиер от Барселона от 22 години насам. Двамата се запознали на прием в Монте Карло през 1984 г., а сватбата щяла да се състои в Ню Йорк до края на тази година.

Досега тя е била омъжена само веднъж. Първият й съпруг е лекарят от югославски произход Милко Шкович, с когото се развежда още през 1971 г.

Заедно със сънародничката си София Лорен и французойката Бриджит Бардо през 60-те години на ХХ век тя се славеше като една от най-сексапилните звезди на киното, а един от филмите й бе озаглавен \"Най-красивата жена на света\".

Сред ухажорите й навремето бил магнатът Хауард Хюз, за когото Мартин Скорсезе засне биографичния филм \"Авиаторът\".

Американецът я свалял безуспешно в продължение на 13 години, но за разлика от други свои колежки, тя не се предала пред парите и чара му. Беше грозен, а аз - омъжена, обяснява тя.

След като хубостта й залязла, тя се преориентирала към фотографията и скулптурата, а през 1999 г. дори кандидатства (без успех) за депутат в Европейския парламент с листата на настоящия италиански премиер Романо Проди.

По-младите мъже са щедри и нямат комплекси, твърди легендарната актриса, но признава, че през по-голямата част от живота си се е чувствала самотна. /Нетинфо
 


Сходни връзки

"Най-красивата жена на света" се омъжва на 79 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди