изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:38 EET
Вижте кои са най-скъпите модели в света!    
Любопитно
Бразилската топманекенка Жизел Бюндхен оглави класацията на най-скъпо платените модели, която бе публикувана в последния брой на американското списание \"Форбс\", писа Монитор.


Бившето гадже за настоящата година отбеляза рекорден доход от близо 18 млн. долара. Знойната бразилка е рекордьорка и по отношение на сключените контракти. Между тях е компанията за производство на елитно женско бельо Victoria`s Secret, както и на престижното часовникарско бутиково ателие Ebel watches. В списъка с рекламираните от Жизел Бюндхен компании са още Vogue Eyewear и Dolce&Gabbana. На второ място в горещата топ-десятка на \"Форбс\" е набъркалата се в поредица от наркоскандали англичанка Кейт Мос. Чаровната британка явно ще трябва да скъса с пристрастието си към коката, след като се чу, че очаква бебе от приятеля си Пийт Дохърти. На следващите места в класацията на \"Форбс\" се нареждат Тайра Банкс, германката Хайди Клум, която роди наскоро дъщеря, Адриана Лима, Мила Йовович (тя бе №1 в миналогодишната класация на \"Форбс\"), Ева Херцигова, Ел Макферсън. В горещата топ-класация на най-печелившите модели в света е наследничката на хотелиерската верига \"Хилтън\" Парис Хилтън.
 


Сходни връзки

Вижте кои са най-скъпите модели в света! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди