изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:23 EEST
Бившата "кралица на интернет" се разголи за "Плейбой" на 40    
Любопитно
Тя се съгласила, защото част от приходите от коледния брой на американското списание ще отидат за борба със стерилитета


  Някогашната интернет звезда зад Океана Синди Марголис се разголи за \"Плейбой\" на 40. Блондинката е героиня в еротична фотосесия за коледния брой на американското издание.

Това не е първата поява на моделката в списанието, но досега, за разлика от повечето дами на страниците му, тя е позирала облечена.

Решението ми беше съвсем целенасочено, обяснява тя. Част от приходите от продажбите на броя ще отидат за американската Национална асоциация за борба със стерилитета \"Resolve\".

Надявам се сумата да е достатъчна, за да помогнем на поне 20-30 семейства да се сдобият с рожба, казва Синди. Тя не крие, че и трите й деца са родени след оплождане \"ин витро\" и дори планира да напише книга за борбата си да стане майка.

 

 

  Основателят на \"Плейбой\" Хю Хефнър й отправил оферта за актови снимки още преди 22 години, когато била само на 18. Тя се съгласила едва на 40-ия си рожден ден - 1 октомври т.г., и то само в името на благородната си кауза.

Днес Синди е омъжена за ресторантьор и твърди, че се вдъхновява от тв сериала \"Отчаяни съпруги\", който й показвал, че майките на нейната възраст могат все още да имат стегнати и сексапилни фигури.

Родената в Лос Анджелис красавица е известна като \"най-сваляната жена в интернет\". Под \"сваляне\", естествено, се има предвид смъкването (даунлоуд) на нейни снимки.

Кариерата си като модел започнала още като студентка в университета на щата Калифорния, когато правела курсова работа на тема поздравителни картички. Тя доразвила идеята, като направила цяла серия картички със свои снимки.

Оттогава насам е позирала за модни марки като \"Рийбок\" и \"Видал Сасуун\", снимала се е в тв реклами, дори е водила телевизионно токшоу. По-късно конкурентки несправедливо й лепят етикета \"порнозвезда\".

През 2001 г. списанието на Лари Флинт \"Хъстлър\" помества нейни фотоси по монокини, правени, когато била едва на 19. Бях млада и ми трябваха пари, оправдава се тя години по-късно.

 

 

  Тя обаче се е появявала за кратко и в популярни тв сериали като \"Женени с деца\" (1987), \"Мърфи Браун\" (1988), \"Спасители на плажа\" (1989), както и в епизодични роли в игрални филми като \"Мистър Остин Пауърс\" (1997 г.).

Прави собствен уебсайт (CindyMargolis.com) още преди 10 години и списанието \"Yahoo! Интернет лайф\" я провъзгласява за \"Кралица на интернет\" и The Sexiest Woman o­nline в годините от 1996 до 1999.

През 2000 г. книгата на рекордите \"Гинес\" я вписва като в аналите си като най-смъкваната (\"most downloaded\") личност в интернет за 1999 г. Тогава тя е на 34 години и в продължение на едно денонощие е \"свалена\" 70 хил. пъти.

 

 

 

 

  Месеци по-късно обаче е детронирана от бившата танцьорка и настояща бизнесдама Дани Аши, която на 5 декември 2000-та регистрира милиардния даунлоуд на своя снимка в собствения си порносайт.

Тя твърдеше, че в периода 1996-2000 г. изображенията й са били свалени 840 млн. пъти - над 10 пъти повече, отколкото постижението на Марголис.

Адвокатите на Синди сравниха спора с различните шампионки титли в бокса и шахмата, но уточниха: \"В единия случай става въпрос за рейтинг PG (разрешено за деца над 13 години с придружител), а в другия - за R (абсолютно забранено за лица под 17-годишна възраст).

Уебстраниците на Аши били създадени от самата нея през 1995 г. с компютърно оборудване за 8000 долара и кратък курс по HTML, и съдържат порнокадри, макар и в по-мека (софт) версия.

 

 

  С рекорда от 240 млн. даунлоуда за една календарна година - 1999, \"Гинес\" (GuinnessRecords.com) я вписаха като \"най-сваляната жена от платен сайт, който може да съдържа и безплатни снимки\", докато Марголис остана най-сваляната жена от безплатен сайт с 52 млн. даунлоуда за периода между април 1999 и 2000 г.

Дани обаче претендира за рекордьор и във втората категория и в крайна сметка от книгата на рекордите преустановяват приемането на заявки по тези показатели.

 


Сходни връзки

Бившата "кралица на интернет" се разголи за "Плейбой" на 40 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди