изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:33 EEST
ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ    
Ред и сигурност

Скандално известният бизнесмен от Добрич Панайот Кехайов получи 5 години затвор и 12 000 лева глоба от Районния съд в Добрич. Магистратите го признаха за виновен в това, че за периода 1 май 2001 г. - 2 декември 2005 г. систематично е предоставял помещения с користна цел на различни лица за извършване на полови сношения. Проститутките били избирани от шах-клуба на бл. 4 в Студентските общежития, където танцували на пилони. За половин час секс тарифата е била 50 лева.



 

Присъдата е по чл. 155, ал.3, във връзка с ал. 2 от НК. Мегаделото приключи вчера с произнасяне на присъдата.

Кехайов бе арестуван в началото на декември миналата година.

НДТ припомня, че по време на рутинна проверка в общежитие, стопанисвано от бизнесмена, полицаи се натъкнаха тогава на публичен дом, пълен с момичета, сред които и две непълнолетни. Като веществено доказателство по делото бяха използвани 9 тетрадки, в които са записани общо 9 000 посещения. \"Не всички от тези записи отразяват престъпната дейност на Кехайов. Имало е и такива, които са били редовни наематели на общежитието\", каза прокурорът Пламен Николов. По-голямата част от записите обаче отразяват използването на проститутки, като стаите за тази цел били вписани в дневниците като \"служебни\". В тетрадките са вписани трите имена, ЕГН-то, номерcът на личната карта и датата на издаването й, адресът на лицето, както и коя стая посещава. По делото са разпитани над 10 проститутки, български гражданки. 4 от тях са непълнолетни. Имало е и записи на полякини и украинки, както и на турски шофьори - клиенти на бардака. В хода на делото се потвърди и информацията, че ВИП-добричлии са били постоянни клиенти на публичния дом на Кехайов. Имало е проститутки с два статута, обясниха магистрати. Едните са се отчитали директно на Кехайов, другите са работели за себе си. Проститутките били избирани от шах-клуба на бл. 4 в Студентските общежития, където танцували на пилони. За половин час секс тарифата е била 50 лева.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в 15-дневен срок, а защитата на Кехайов заяви, че ще направи това. Подсъдимият отказа да бъде сниман от журналисти, а желанието му бе предадено на съдия Елица Стоянова от адвоката на Кехайов Марин Марковски.

През последните два месеца скандалният бизнесмен бе \"награден\" от добричките магистрати с две присъди. Едната бе за нанасяне на средна телесна повреда, за която отнесе 30 месеца затвор, а другата получи в края на октомври. Тогава Кехайов бе признат за виновен, че притежавал високорискови вещества. По второто дело получи 2 години затвор с 2500 лева глоба. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди