изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:15 EEST
НЯКОЛКО БЕБЕТА ЧАКАТ В ЗООПАРКА    
НовиниНови попълнения очаква Центърът за защита на природата и животните в Добрич, каза за НДТ неговата шефка Севдалина Венкова. С втора рожба ще се сдобият - вероятно напролет, семейството коне на Пржевалски.

Куна и Игор обитават добричкия зоопарк от три години, а преди година и половина на бял свят се появи техният първи наследник - кончето Калиман. Служителите и гостите в Центъра за защита на природата и животните скоро ще се радват и на втората рожба на ламата Дуня. Първото й малко е кръстено Русалка от посланика на Швейцария у нас, припомни С. Венкова. По това време на годината нови попълнения в своите семейства очакват още цакелите, муфлоните и камерунските кози.
Центърът за защита на природата и животните няма проблем през зимния сезон, каза още Севдалина Венкова. Осигурена е храна за обитателите на зоопарка, както и отопление там, където се налага, а именно в помещенията на кенгуруто и папагалите.
 


Сходни връзки

НЯКОЛКО БЕБЕТА ЧАКАТ В ЗООПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди