изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:02 EEST
Давай, съблечи ме!    
ЛюбопитноНай-парещите актриси в света се събраха за най-голямото изложение в „индустрията за възрастни“, което отвори врати в столицата на разврата..., а извинете – на хазарта, Лас Вегас.


Салонът на софт и твърдата индустрия AVN 2007 ще продължи до събота. Събитието отдавна не е символ на низки страсти, а е представителен форум на продукция, от която се печелят милиарди долари.

Според проучвания, пазарът на порно бизнеса е около 5 млрд. долара годишно, като най-големият пазар естествено е американският.

На изложението в Лас Вегас се очаква продукция да покажат 340 компании. Голяма част от продукциите са със софт еротика, която се радва на голям интерес. На изложението винаги се навъртат и големи акули-продуценти, които нямат нищо против да отмъкнат някоя палава звездичка и да я направят холивудска гранд дама.

Порно бизнесът е и един от най-големите двигатели на пластичната хирургия. Тенденциите напоследък повеляват недотам естетичният и „надут“ имидж на звездите да стане колкото се може по-естествен, но да е секси, но не по фрапиращ начин. Само едно нещо ще си остане надуто – в момента в бизнеса са актуални пищните дупета. Е все нещо трябва да е пищно, все пак.

Според медицински изследвания, гледането на порно (софт или хард) от двойки веднъж седмично е много добър стимулатор за сексуалната активност, така че няма нищо срамно.

Редом с прожекциите, на експото има и редица семинари, така че който си е мислел, че става само и единствено за долен секс, жестоко се лъже.

Най-приятната част от цялото събитие е, че Лас Вегас е затрупан от пищни хубавици - порно звезди, изгряващи такива и желаещи да се включат в бизнеса.

На изложението ще бъдат раздадени и награди за най-упешни дами (и господа, закъде без тях)  в бизнеса за изминалата година, като някои от категориите са \"най-добър оргазъм\", \"най-добра актриса\" (естествено) и подобни, все пак си е филмов бизнес.

Експото беше открито от най-добрата в бизнеса Джена Джеймисън, която вече почти не се снима. За сметка на това Джен е основала истинска бизнес империя – собствена компания и клуб за еротични танци и забавления.

Джен е успешна бизнес дама и първата звезда от филми за възрастни, която има фигура в известния Музей за восъчни фигури на Мадам Тюсо.

Така че, ако нямате какво да правите през уикенда – хващайте самолета до Лас Вегас. Еднодневен пропуск е 75 долара. ВИП билетчето пък е по 100 долара и ви осигурява достъп до най-интимните прожекции.

Вижте \"забранените\" хубавици в Лас Вегас
 


Сходни връзки

Давай, съблечи ме! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди