изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:44 EET
Супермодел с 15 кг отгоре? О, да, това е секси!    
ЛюбопитноМоже ли супермодел (макар и бивш) да тежи 73 кг и да бъде секси? Може, естествено. Тайра Бенкс е напълно щастлива и доволна от новата си фигура и никак не се смята за дебела.


Сега чернокожата пантера тежи точно 73 кг, но си е доста висока - 179 см. Тайра слезе от подиума през 2005 г. и оттогава качи близо 15 кг.Това обаче не я прави по-малко апетитна или по-малко амбициозна.

Красавицата обаче е бясна заради нейни снимки по бански, публикувани в мрежата, под които седи надпис „Тлъста“. Фотосите са направени по време на ваканция в Австралия и са направени така, че да изкарат Тайра по-пълна от реалното.

„Да, тежа 73 кг, но мислите ли че изглеждам тлъста и грозна?“, заявява 33-годишната Тайра в интервю за списание „Пийпъл“.

„Не искам да седя срещу вас и да ви казвам „о, да чувствам се секси и прекрасно“, казва Тайра. „Истината е, че се намирам за сексапилна, но всеки ден е различно. Когато не ми станат джинси, които съм обличала преди година си казвам „По дяволите!“, но факт е, че се чувствам добре“, добавя Тайра.


Истината е, че тя е качила килограми, но не толкова, колкото се раздува в таблоидите.

„Аз не съм от тези, които се хранят здравословно. Вече не съм модел и не искам повече да живея по манекенския стандарт“, откровена e Тайра.

„Направих милиони с моето тяло. Къде е проблемът в това? Ако имах проблем, щях да мина на диета“, отсича бившият "ангел".

„Тя е много женствена и има страхотно тяло, което се променя – това е нормално“, казва за нея нейната колежка, супермоделът Хайди Клум.

В момента Тайра е бизнесдама и води супер успешно тв шоу „Шоуто на Тайра“, което вече продължава втори сезон.

„Продуцентите и шефовете ми смятат, че трябва да съм 68-70 кг, но не и по-малко. Според тях, тогава ще изглеждам странно и неправдоподобно“, казва Тайра.

„Проблемът“ с килограмите на топ красавицата идва в момент, когато в цяла Америка и Европа се води борба срещу хилядите млади момичета, които се измъчват с безумни диети и развиват ужасяващи хранителни разстройства като анорексията и булимията.

Тайра обаче е категорична в борбата с едно нещо: Целулитът. Преди време хубавицата призна без капка срам, че има целулит и се възхищава на почти 50-годишната Мадона, която е в супер форма и няма грам портокалова кожа.

„Ако открият някакво магическо лекарство срещу целулит, аз ще съм първа на опашката да го изпробва“, казва шоколадовата манекенка.

„Всяка жена трябва да направи нещо за целулита си“, категорична е Тайра.

Още от историята на Тайра и нейните "тлъсти" снимки
 
 


Сходни връзки

Супермодел с 15 кг отгоре? О, да, това е секси! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди