изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:05 EEST
Ето петте неща, които трябва да запаметите преди да скочите в леглото    
ЛюбопитноЕто петте неща, които трябва да запаметите преди да скочите в леглото

„Зарежи гушкането, дай да се чукаме“. Не така, момчета, не така.

Повече от жените в анкетата споделят, че една от топ характеристиките на добрия любовник е да се вслушва във вербалните и невербалните сигнали на мацката (ааа...да преведем... вербални е като говори, а невербални е като се гъне мълчаливо от удоволствие) . След това следват: „не спирай, преди да получа оргазъм“ и „попитай ме какво искам“.

Вероятно още не сте разбрали тайното послание. Правилото е едно. Не спирай да правиш това, което видиш, че й харесва.
Най-голямата грешка, която правят мъжете, е да сменят това, което са започнали и да започнат други пози, действия и т.н. Слушайте с тялото си, не с ушите си. Усещайте я и щом видите, че й харесва давайте в същия дух.
 
Прекалено изтощена за вкарване (не във форма естествено)? Една от най-честите причини жените да не се чувстват в секси настроение е недоспиването.

Изследвания показват, че днешните работещи и заети жени не си доспиват редовно с цял час. Тоест, не трябва да давате пари за секс играчки, за да нажежите вашия сексуален живот. Просто я оставете да си поспи и ще бъдете възнаградени с един сеееекси следобед. Говорим за уикенда, иначе през седмицата не може, ще я уволнят, перверзници такива.
 
60% от жените споделят, че мислят ужасни неща за телата си и точно поради тази причина секс животът им страда.

Жените ежедневно са бомбардирани с хиляди послания как още могат да подобрят телата си, че не са достатъчно перфектни и разни подобни, споделят американски психолози. Впрочем ние от Тялото винаги сме вдигали самочувствието на дамите, а и знаем, че нашите мацки (имаме предвид читателки) са най-яките на Балканския полуостров, Европа, Евразия – абе в целия свят).

И все пак, жените се комплексират много лесно по отношение на своите тела. Момчета, казвайте им хубави неща. Нежните пърхащи същества наистина го заслужават, защото много често те наистина си въобразяват, че са дебели или че са подпухнали. Просто им казвайте готини неща, или ги гледайте така, че да прочетат в очните ви ябълки колко много са харесвани.
 
42% от жените споделят, че партньорите им не отделят достатъчно време за любовна игра.

Мъжете си мислят, че цялото удоволствие е по време на самия акт. Моля, моля пробвайте да се възбудите взаимно, отделете време, имайте предвид, че това така така ще я разпали, че просто ще изживеете най-якото...а а а а сещате се какво, през живота си.
 
Я кажете колко мъже стимулират G точката на своята половинка? А колко от вас знаят къде е G точката? Със сигурност повечето мъже смятат G точката за някакъв мит. Е, да ама не - всички твърдят, че я има. Според научните дании тя е там - зоната на около 5 см навътре на предната стена на вагината.

Така че слагайте лубрикант и започвайте внимателно да масажирате. Дори и да не намерите G точката, тя със сигурност няма да е разочарована от такъв масаж.
 
 


Сходни връзки

Ето петте неща, които трябва да запаметите преди да скочите в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди