изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:28 EEST
Жестоко убийство на дете разтърси видинско село    
Ред и сигурностВ четвъртък следобед полицията откри в изоставена къща накълцано на парчета петгодишно дете от село Бойница, Видинско, съобщи зам.-кметът на селото Милчо Цоков, цитиран от БГНЕС.

При спецоперацията е задържан и извършителят на тежкото престъпление - 30-годишен мъж с психични отклонения. В сряда вечерта Снощи детето е било на гости с майка си и баба си при познати, когато излязло около 21 часа навън. Издирванията са продължили цяла нощ. На помощ са дошли и видински полицаи. БНТ предаде, че детето е било изнасилено.

Разкриха убиеца на 5-годишното момче от село Бойница

news.bg

Главният секретар на МВР главен комисар Илия Илиев потвърди пред БНР, че е заловен убиецът на 5-годишния Мартин Славчев от видинското село Бойница.

Припомняме, че вчера петгодишното момче бе открито мъртво в необитаема къща в края на Бойница. По тялото му имало следи от насилие.

Главен комисар Илиев подчерта, че задържаният е криминално проявеният 22-годишен Пламен Марков Вълчов, регистриран за извършване на кражби през 2005 г. и 2006 г. в РПУ Кула.

Вълчов също живеел в село Бойница. Освен това иззетите веществени доказателства и самопризнанията категорично сочат, че Вълчов е извършителят на престъплението.

Работата по случая обаче продължава - изясняват се мотивите и се изслушват и други свидетели.       

 

 


Сходни връзки

Жестоко убийство на дете разтърси видинско село | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди