изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:04 EEST
Абрамович се разведе за рекордна сума, но няма да продава ”Челси”    
ЛюбопитноРуският милиардер и собственик на футболния клуб “Челси” Роман Абрамович се е развел със съпругата си Ирина, предаде АП, позовавайки се на съобщение на говорителя на Абрамович Джон Ман.

Двамата са се разделили по съвместно желание. Роман и Ирина са се договорили за финансовите условия и попечителството на децата. Разводът е бил узаконен от съда в Русия, съобщава "Фокус". Ман посочи, че раздялата със съпругата няма да се отрази сериозно на състоянието на Абрамович, така че той няма да продава “Челси”. Това е най-скъпият развод в историята, тъй като жената на Роман ще прибере половината от богатството му – около 5,5 милиарда долара. Това бие по всички параграфи предишния рекорд, който бе “само” 1 милиард, писа БГНЕС. Говорителят на Абрамович обяви краят на 16-годишния брак с кратко съобщение: “Господин и госпожа Абрамович се разведоха в Русия по взаимно съгласие. Те се споразумяха за децата и финансите. Корпоративните интереси на г-н Абрамович, в това число и футболен клуб Челси, няма да бъдат засегнати от развода.
 


Сходни връзки

Абрамович се разведе за рекордна сума, но няма да продава ”Челси” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди