изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:09 EEST
Пиян без книжка причинил трагедията в Кошарица    
Новини
Седем души са загинали в жестоката катастрофа тази сутрин на пътя Бургас–Варна до село Кошарица. По първоначални данни, шофьорът, предизвикал трагедията, е бил 17-годишен неправоспособен и пиян.


Вече са идентифицирани и трите обгорели тела, освен тези на семейството и 4-годишното дете. Те са трима 17-годишни младежи от Несебър - ученици в 11-ти клас на Професионална гимназия по туризъм “Иван Вазов” в Несебър – Радослав Янев, Емил Колешов и Стойчо Стоев, предаде Дарик. Установено е, че “Пежото” е било шофирано от неправоспособния Стойчо Стоев, който, по първоначални данни, е бил пиян. След допълнителния оглед в купето на размазания “Форд” е открит още един труп. Напълно обгорялото тяло е на Якоб Халилов. Другите двама загинали в колата са на - мъж и жена, и 4-годишното им дете. Халипов, заедно с семейството са работели на новостроящи се обекти в Слънчев бряг. 42-годишният мъж, който бременна жена успя да извади от купето на “Форда”, е седял на задната седалка в колата. Неговото състояние продължава да е критично, той е с 80 % изгаряния по тялото. Катастрофата е била наблюдавана от английския турист Пол Причарт. Пред журналисти той е заявил, че е звънял няколко пъти на Бърза помощ, откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч. Причарт заяви пред журналисти, че водата в пристигналата пожарна кола е свършила почти веднага. Английският турист е заснел инцидента с мобилен телефон.
 
Семейство с дете изпепелени при автомеле
Шестима души загинаха в тежка тройна катастрофа край Несебърското село Кошарица. Семейство с 4-годишно дете е сред загиналите. В болницата в Бургас е настанен мъж с 80 % изгаряния, лекарите се борят за живота му.
Инцидентът е станал към 1.50 часа тази нощ във вилна зона “Чолакова чешма” под хотел “Рай” на пътя от Слънчев бряг – село Кошарица, като при слъсъка газовата система на една от колите се е възпламенила. Бургаски форд с висока скорост се блъснал челно в Пежо 405, в който пътували петима души, сред които момченце на четири години. В пежото се блъснала и бременна 20-годишна жена с Пежо 106. От сблъсъка се е избухнала газовата уредба на първото пежо. Пътуващите в двете пежа са се връщали от рожден ден. Загиналото семейство е от село Помен, Русенско - мъжът С.С. е на 31 г., а жената А.С. е на 22 г. Не е ясна самоличността на другите трима загинали в старозагорската кола, тъй като телата им са овъглени. Бременната в деветия месец жена от третата кола в катастрофата с риск за живота си е извадила 35-годишния шофьор на форда и помогнала на пътник от предната седалка да излезе от горящият автомобил. След това, от пожара гумите са гръмнали. Спасилите се от катастрофата са откарани в Бургаската болница, бременната жена е освободена за домашно лечение, 42-годишният мъж, който тя е спасила е с 80 % изгаряния по тялото.
 


Сходни връзки

Пиян без книжка причинил трагедията в Кошарица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди