изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:25 EEST
Земетресение в ритъм на танго    
СпортСамо час след края на оригиналния танц при двойките на Световното първенство по фигурно пързаляне, едно от най-авторитетните издания в Русия Газета.ру излезе със заглавието „Земетресение в ритъм на танго”.


В статията се посочва, че за разпределението на местата след днешната програма, основна роля са изиграли нюансите, тъй като видимо нито една от челните двойки не е допуснала груба грешка.


Според Газета, зрителите в Токио са имали възможността да се насладят на великолепно зрелище.


Що се отнася до изпълнението на световните шампиони Албена Денкова и Максим Ставийски в материала е посочено също, че аржентинското им танго е направено специално за тях от работещия в знаменития лондонски „Ковънт Гардън” виртуоз с цигулката - Васко Василев.


В материала си руският журналист отбелязва: „Тангото, което идеално пасва на характера на българите, изведнъж засия с нови нюанси. Без съмнение с изявите си в Япония Албена и Максим направиха своята заявка за нова титла от първенството на планетата.”

Спортисти номер 1 на България за 2006 година водят във временното класиранеслед втория танц в Токио. На много малка разлика след тях се намира дуетът на Канада Мари Франс Дюброа и Патрис Лозон, а трети са американците Танит Белбин и Бенджамин Агосто.

Волният танц на дуетите е насрочен за утре, а българите ще излязат предпоследни на леда под стартов номер 23.

Още спортни новини в Gong.bg

 


Сходни връзки

Земетресение в ритъм на танго | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди